Arama sonuçları: *

1. A

Yardım HAWK GAMING CHAIR KARGODAKİ GECİKME NORMAL Mİ ?

ben incehesaptan aldım, siparişten sonra 2. günde elime ulaşmıştı
  2. A

Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

cahıl kurt, hüdapar ve akp anlaşmasına bak özerklik istiyorlar akp de kabul etmiş durumda :DD ülkeyi bölen varsa o da akpdir. Atatürk adını gördüğü her yerden kaldıran da akpdir sizin gibi kafatasçılar nası kuma gömdülerse kafalarını olan bitenden haberleri yok en kısa zamanda sizlerden ve...
  3. A

NetKargo Saat kaça kadar getirir

Saat 11 gibi ürün elime ulaştı, baya geç saatlere kadar çalışıyormuş adamlar.
  4. A

bende de yalnızca evimin konumu var araç gözükmüyor
  5. A

bende de sabahtan beri dağıtımda fakat araç adresinize yönlendirilmedi de diyor çok garip bi firma
  6. A

İtopya Kargomun tahmini gelme süresi.

bana da netkargo ama tahmini teslim vs bir bilgi göremiyorum
  7. A

Yardım Dolap uygulamasındaki İlanım 2 gündür onaylanmadı

Dolap desteğe yazdığında hemen onaylıyorlar ben bi kere 3 gün unutuşum aklıma gelince yazdım özür dileyip onayladılar. Artık ürünü koyar koymaz ne zaman onaylayacaksınız diyorum yükledikten 10 dk sonra onaylıyorlar
  8. A

kolay gelsin kargo güvenilir mi?

en iyi kargolardan biri dağıtıma çıktığında kuryeyi gpu ile takip edebiliyor direkt olarak kuryeyi arayıp durumu sorabiliyorsun amazondan çok alışveriş yaptım ve ya aynı gün ya da bir sonraki gün kargo şirketi ile elime ulaştı artı olarak pazar günleri de getiriyorlar
  9. A

Sahibinden Param Güvende Ödeme Yapılmıyor

kartınızın ait olduğu banka ile görüşerek online alışveriş limitini artırmayı ya da kapalıysa açmayı deneyebilirsiniz. müşteri temsilcileri sorununuzu çözecektir
Geri