Arama sonuçları: *

1. Arsek

Sivilce Kremi Önerisi

ben Zoretanin gurubundan bir ilaç kullanmıstım herhangi bir bozukluk olmadı makina çok iyi durumda çalısıyor masallah :ROFLMAO:
  2. Arsek

🔥İndirim 3 Aylık Adobe Creative Cloud üyeliği BEDAVA🔥🔥🔥

belki güncellenmiştir bana 3 ay verdi
  3. Arsek

🔥İndirim 3 Aylık Adobe Creative Cloud üyeliği BEDAVA🔥🔥🔥

! ASUS YİNE YAPTI YAPACAĞINI ! Asus tan 3 aylık Adobe Creative Cloud üyeliği " Bedava " Armoury Create uygulamasından Öneçıkan - Ödeme ekranı sekmesinden 3 aylık ücretsiz üyeliğinizi alabilirsiniz. Daha önce üyeliğinizin olması birşeyi etkilemiyor !
  4. Arsek

Decathlon Kar botları nasıldır ?

eğer ayaklarınız çok terlemiyorsa ve ayakkabı deodorantı kullanırsanız koku sorunu yaşamazsınız
  5. Arsek

Decathlon Kar botları nasıldır ?

eğer sağlam ömürlük bir şey istersen lowa nın botlarını al. Dechatlon için bir bilgim yok ne yazikki ama floda lumberjack waterprof botlarda indirim vardı onlarada bakabilirsin veya harley davidson ve cat e de bakabilirsin hepsiburadadan
  6. Arsek

Yardım WİFİ ADAPTÖR TAVSİYELERİNİZ?

Bence pcle bi kart almalısın usb de düzgün bir performans alamazsın...
  7. Arsek

Exem Shop güvenilir mi?

Referansları başarılı görüküyor ama sitede hiçbir kayıtlı bilgi yok. (kayıtlı bilgi derken işletme numaraları vergi numaraları vs.) en ucuz ürününden 1 tane alıp denemekte fayda var
  8. Arsek

Yardım İki kişi aynı anda birbirine kargo gönderme

sarı site kullan
  9. Arsek

Yardım Tv icin serit led onerisi

tv nin arkasina philipsin amblight led teknolojisi gibi serit lede ihtiyacim var bilmeyenler icin amblight teknolojisi; ekranda ne renk varsa tv nin arkasindaki isiklarda ayni sekilde yanarak tv yi cok daha buyuk gibi gosteriyor
  10. Arsek

Çözüldü✓ Tv onerebilirmisiniz ?

C645 siparişini verdim hocam gelince incelemesini yaparım belki. teşekkürler öneriler için.
  11. Arsek

aynen öyle hocam. amerikada çok popüler.
  12. Arsek

ptt avm ye güvenemiyorum hocam ya satıcıda bi garip tv de eski trendyoldan trendyol satıcılı yeni tv almak model farkının etkisini kapatırmı ?
  13. Arsek

https://www.trendyol.com/tcl/55c645-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-p-759027400?boutiqueId=652005&merchantId=968 peki sizce bu model alınır mı? ?
  14. Arsek

Samsung a bakıcam qled için ve TCL türkiyede yavaş yavaş popülerleşen bir marka. yurtdısında çok popüler
  15. Arsek

25k ya kadar samsung da qled tv varmı acaba ? samsungun smart wiew özelliğini kullanmak istiyorumda. bide hangisi sizce ...
  16. Arsek

https://www.hepsiburada.com/samsung-55cu7200-55-138-ekran-uydu-alicili-crystal-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-hbcv000048i5a4 bu model nasıldır.
  17. Arsek

belirli bir bütçe yok. 25k ya kadar olabilir sanırım
  18. Arsek

55 inch ve ustu olacak sekilde, telefon baglantisi ve smart tv ozelligi iyi olan f/p tv onerileninizi bekliyorum
  19. Arsek

Yardım Ürünü açtım diye iade iptal edilmesi?

kusura bakma genelde türk insanları abartmayı sever sende hayvan gibi derken abarttın sandım ekranın oratısına kadar gelip belli olacak şekildeyse evet rapora gerek yoktu.
  20. Arsek

Yardım Ürünü açtım diye iade iptal edilmesi?

orası öyle , tabikide isterler sonuçta hasarlı gelmemiş. 1713477798 Kendi fikrim, 300 400 daha fazla veririm güvencem olsun. ki tek 14g lük iade de de değil yarın bir gün üründe bir sorun olsa hb amazon trendyol gibi sitelerden aldıysan desteğine yazıyorsun onlar senin yerine hallediyor tabi...
Top Bottom