Neler Yeni

Sivilce Kremi Önerisi

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy
Önerebileceğiniz güzel sivilce kremi varmı yüz için ?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
baba merhaba
krem den ziyade günlük kaliteli bi sabunla yüzünü belli saat aralığında yıkamanı öneririm. ergenken bende böyle sıkıntılar çektim. yüzümü temiz tutup, aynı havluyu sürekli kullanmayıp ve yastık kılıfını dahi periyodik değiştirerek baya azaltmıştım. en önemlisi ise elinle yüzünü sürekli elleme.
bi de vücutun neye tepki veriyor onu gözlemle, ben çekirdek, mısır, cips gibi şeyler tüketirsem hemen tepki veriyor (yağlı yiyecekler genelde):D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
Cleocin T losyonu var araştır eczanelerde var sonra teşekkür edersin

Örnek

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
mehmet mine
Reis ben kremle geçiremedim.zoretanin ile geçti. Ama sıkıntılı bi dönem geçiriyorsun. Değdi mi değdi kesinlikle ama karacigere ne kadar yük bindirdim bilmiyorum detaylı araştırmayı yap karar verirsen doktora git 5-10 arası durumuna göre geçiriyor. O zamandan beri kırk yılda bi çıkarsa çıkıyor minik

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
Zoretanin kullanmayın. Erkeklerde cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon problemi yapıyor. Kısacası kalkmıyor. Sarkık sallanan bir et parçası olarak kalıyor sadece. Benim ismini söylediğim losyonu araştırın. Hiçbir zararı bir şeyi yok. 1 yıl gibi uzun kullanımda büyük fayda sağlıyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Zoretanin kullanmayın. Erkeklerde cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon problemi yapıyor. Kısacası kalkmıyor. Sarkık sallanan bir et parçası olarak kalıyor sadece. Benim ismini söylediğim losyonu araştırın. Hiçbir zararı bir şeyi yok. 1 yıl gibi uzun kullanımda büyük fayda sağlıyor.
ben Zoretanin gurubundan bir ilaç kullanmıstım herhangi bir bozukluk olmadı makina çok iyi durumda çalısıyor masallah :ROFLMAO:

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Önerebileceğiniz güzel sivilce kremi varmı yüz için ?
munderm+benzoxin al kral 1 gün onu bir gün diğerini sür izleri geçirir bu.
eğer aktif olarak sivilce çıkıyorsa sürekli. ya yüz yıkama sabunu yada jeli al yüzün yağlı olmasın hala çıkarsa doktora gidecen mecbur hap veriyor azeltin diye reçetesiz alamazsın bunu işe yarıyor baya hap

Top Bottom