Sivilce Yapan Yiyecekler

Hocam 1, 2 ve 9 harici sanki sağlıklı yaşamak için yememiz gereken her şey sivilce yapıyor gibi gördüm? Bu sefer kaportası düzgün ama yürüyeni perişan bir makine olmayalım? :D
haklısın tabikide her şeyi fazla tükettiğin zaman zararı vardır burada bahsedilen konu zaten aşırıya kaçıldığında oluşan yan etkileridir yoksa tüketmekte sorun yok

Ben sıkmıyorum hiç ancak günlük yaşantıda kıyafet gibi çıkarırken, duş alırken, yüzünü yıkarken fln illaki patlıyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekirdek yemiyorum, cips de kesicem, eğer bu kadarsa sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şekerli her şey mi, hocam belli başlı şeyleri saysak yaw. Şeker olmadan da beyin çalışmıyor ki.
şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.

şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.
Aynen o zararlı olan rafine şekeri keserim onda sıkıntı yok ya, normal şekeri de meyvelerden fln alıcaz herhalde artık?

Aynen o zararlı olan rafine şekeri keserim onda sıkıntı yok ya, normal şekeri de meyvelerden fln alıcaz herhalde artık?
evet meyvedir baldır vesaire vesaire. marketlerde satılan 200-300 liralık ballar değil tabi ki glikoz şurubu onlar. maalesef orijinal balda 1000 tl den başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri