Neler Yeni

Sivilce Yapan Yiyecekler

KlausM

80+ Silver

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Vedat Kahraman

KlausM

80+ Silver
Hocam 1, 2 ve 9 harici sanki sağlıklı yaşamak için yememiz gereken her şey sivilce yapıyor gibi gördüm? Bu sefer kaportası düzgün ama yürüyeni perişan bir makine olmayalım? :D
haklısın tabikide her şeyi fazla tükettiğin zaman zararı vardır burada bahsedilen konu zaten aşırıya kaçıldığında oluşan yan etkileridir yoksa tüketmekte sorun yok

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Vedat Kahraman
haklısın tabikide her şeyi fazla tükettiğin zaman zararı vardır burada bahsedilen konu zaten aşırıya kaçıldığında oluşan yan etkileridir yoksa tüketmekte sorun yok
Anladım hocam teşekkürler :giggle:

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
okr
Ben sıkmıyorum hiç ancak günlük yaşantıda kıyafet gibi çıkarırken, duş alırken, yüzünü yıkarken fln illaki patlıyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çekirdek yemiyorum, cips de kesicem, eğer bu kadarsa sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şekerli her şey mi, hocam belli başlı şeyleri saysak yaw. Şeker olmadan da beyin çalışmıyor ki.
şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Vedat Kahraman
şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.
Aynen o zararlı olan rafine şekeri keserim onda sıkıntı yok ya, normal şekeri de meyvelerden fln alıcaz herhalde artık?

Top Bottom