Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Amazon Türkiye ve yaşattıkları mağduriyet

Eğer olay tam olarak anlattığın gibi yaşandıysa %100 haklısın. THH'ye başvuru yap hakkını ara bence, parasını taksidini ödediğin bir ürün var ortada ama aslında yok, ironi gibi.
  2. Arthur♛Morgan

🚨 MOTORİNE 1,52 ₺ İNDİRİM GELİYOR!

Şimdi 1.52 indirim birkaç gün sonra 15 zam
  3. Arthur♛Morgan

Apple ürünlerine zam geldi. 5 Haziran 2023

Ya satın almayı falan geçtim biz zaten alamayız bu ürünlerin çoğunu ama gerçekten çok rencide edici ve üzücü ya, telefon bu kardeşim altı üstü telefon yani bu fiyatlar ne böyle. Bu hale gelmesini sağlayanlar utansın.
  4. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ Trendyol saçmalığı ve rezilliği

Trendyol gerçekten çok bozdu. Ben olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum. Orada gördüğüm bir ürün varsa gidip başka yerlerden alıyorum.
  5. Arthur♛Morgan

Vergilerin Kaldırılması

Mümkün değil hocam ne diyorsun sen. Sırf böyle dediğin için devletten ceza bile yiyebilirsin :D
  6. Arthur♛Morgan

İtopya Kırık Kasa Rezaleti̇

Böyle profesyonel firmaların bu şekilde iş yapması hareket etmesi aşırı saçma değil mi
  7. Arthur♛Morgan

Bu gece yarısından itibaren motorine 1,93 lira zam gelmesi bekleniyor.

Ya Allah rızası için yeter artık ne olur canımız çıktı yakıt parası vermekten. İnşallah sizde bu millete yaptıklarınız gibi beter olur sefillik içinde yaşayıp yavaş yavaş geberirsiniz.
  8. Arthur♛Morgan

Trendyol'dan aldığım işlemci daha önce kullanılmış.

Bu tür satın alımlar da kargo açılırken mutlaka videoya alınması lazım aklında bulunsun.
  9. Arthur♛Morgan

Akaryakıta okkalı zam geliyor !

Leşçi can alıcılar.
  10. Arthur♛Morgan

E-Ticaret İle İlgilenen Var mı?

Teşekkürler dostum
  11. Arthur♛Morgan

Peki son olarak satış yaptığın ve yapacağın pazarların komisyon kesintisi seni kötü etkileyecek derece de fazla mı oluyor? Örneklendirme ile açıklarsan sevinirim. 1652250048 Birde hocam sen şirketi şahıs şirketi olarak mı açtın?
  12. Arthur♛Morgan

Elbette ürüne göre değişir ama ortalama kar marjın nedir? Mesela amazon da satış yapmayı düşündün mü? Ve neden gittigidiyor'u tercih ettin?
  13. Arthur♛Morgan

Hangi pazarlar da satış yapıyorsun?
  14. Arthur♛Morgan

Soru başlıkta E-Ticaret ile ilgilenen var ise biraz aydınlatabilir mi bizi? Sektörün bilinmeyen zorlukları ve izlenmesi gereken yollar gibi..
  15. Arthur♛Morgan

Sistemim ne kadar eder?

Çok para söz konusu, eğer bu sistem işini görüyorsa (ki bence birkaç yıl daha görür) yükseltmemeni tavsiye ederim çünkü hiçbir şey ederinden satılmıyor, ama sende haklısın tabi ilerde daha pahalı olacak. Kafalar karışık, yardımcı olamadım kusura bakma :D
  16. Arthur♛Morgan

Sistemim ne kadar eder?

Neden sistemi yükseltmek istiyorsun?
  17. Arthur♛Morgan

Kifidis Markasının Ayakkabıları Nasıldır?

İlk kez duydum bu ismi
  18. Arthur♛Morgan

Amazon, Türkiye'ye 100 Milyon Dolarlık "Lojistik Üssü" Kuruyor!

Yeni çin olma yolunda ilerliyoruz, ucuz işçilik ve çok çalışma konusunda...
  19. Arthur♛Morgan

Bu çakmak ne kadar eder?

yazık olur kullan daha iyi
Top Bottom