Neler Yeni

Akaryakıta okkalı zam geliyor !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
"Vatandaşlar bu durumdan isyan edecek!
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki oynaklık nedeniyle akaryakıta bir zam daha geliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litresine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam gelecek. Fiyat artışının ardından benzinin litresi 23 lira sınırına dayanacak, LPG ise 11 liranın üzerine çıkacak."

Bergee

80+ Silver
"Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki oynaklık nedeniyle akaryakıta bir zam daha geliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litresine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam gelecek. Fiyat artışının ardından benzinin litresi 23 lira sınırına dayanacak, LPG ise 11 liranın üzerine çıkacak.

Felaket tellalı mısın aga :D Full zamları paylaşıyorsun görmek istemiyorum :( Sırf bu yüzden forumda takılıyorum burada da görüyorum :(

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
"Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki oynaklık nedeniyle akaryakıta bir zam daha geliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litresine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam gelecek. Fiyat artışının ardından benzinin litresi 23 lira sınırına dayanacak, LPG ise 11 liranın üzerine çıkacak.

mazota zam gelecekmi 5 tane tırımız var
50 binlitrelik tankerimiz var bitmek üzere zam gelmeden alalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Felaket tellalı mısın aga :D Full zamları paylaşıyorsun görmek istemiyorum :( Sırf bu yüzden forumda takılıyorum burada da görüyorum :(
Felaket tellalı değilim !
Gündemi ve medyayı saat başı kontrol ederim ve her insanı bu konuda bilgilendiririm. Bu haberler bitmeyecektir. Gündemi takip edemeyen insanlarımız görsün, bilsin diye paylaşıyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Leşçi can alıcılar.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ne olucak bizim sonumuz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Bergee

80+ Silver
Felaket tellalı değilim !
Gündemi ve medyayı saat başı kontrol ederim ve her insanı bu konuda bilgilendiririm. Bu haberler bitmeyecektir. Gündemi takip edemeyen insanlarımız görsün, bilsin diye paylaşıyorum.
:(

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki oynaklık nedeniyle akaryakıta bir zam daha geliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litresine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam gelecek. Fiyat artışının ardından benzinin litresi 23 lira sınırına dayanacak, LPG ise 11 liranın üzerine çıkacak."

23 mü o.O2o.O2

PewelR

80+

Olsun ben hep 50 liralık alıyorum

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Araba almak hayaldi bu zamlardan sonra değil almak sürmek bile hayal oldu.

Top Bottom