🔥 ÖNCEKİLERİ UNUTUN! AKARYAKITA 5. ZAM GELİYOR! (Felaket!)🔴🔥

Tamam hadi ieet ve araban olmadığı için dokunmadığını sanıyorsun. Yediğin yiyeceğin alacağın ürünün kısacası içeçeğin suyun bile taşınması araçlar ile yapılıyor bu arabalar ne kullanıyor ? Kullandığı şeye zam yaparsan yiyeceğin yemek zamlanmaz mı ?
Zamlanir tabi beni ilgilendirmez xerken dalgasına diyordum benzine zam gelince otomatik ekmek bile zamlaniyor unu taşırken tırlar benzin kullanıyor adamlar zam yapıyor bu sefer un fiyatı artıyor sonra ekmek fiyatı da artıyor otomatik her yemek her meyve bile artıyor yani pazara gelen malın fiyatı da articak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim ücretsiz kartım var diyenle elektrikli araç kullanın diyen arkadaşlar akaryakıt her zam yediğinde aldığın iğnenin bile fiyatı artar yani senide etkiliyor. Neyse ezanlar susmadığı sürece problem yok 🤬
Bilmediğimizi mi sanion harbi ? 😀 Bu ülkenin bu hale gelmesinin suçu senin benim dedemin veya onun da babasının suçu

Vallahi toprak solucanları keşke insan olsa da, siz toprak solucanı olsanız. Sadece güzel bir temenni benimki sizin trafik yogunlugu temennisinden daha güzel.
O kadar solucan insan olsa trafik iyice artardı, iyi ki böyle bir şey yok.

Üslubuna dikkat et.

Benzin ve motorine zam geldi, akşam zamlı pompalayacaklar.jpeg

🔴 Akaryakıta gelen kallavi zamlar durdurulamıyor!​

Litre fiyatı 45 ₺ ye dayanıyor... Aracı olanların vay haline!🔥

Akaryakıtta yüksek fiyatlar, sürücülere zor günler yaşatırken fiyatlarda tekrar değişiklik bekleniyor. Buna göre;
- Motorine bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş,
- Benzine ise 2 ₺ ZAM GELECEK!

Bu gelecek olan zamla 1 Şubat itibari ile benzin, motorin ve LPG'de fiyatlar şu şekilde olacak:

- İstanbul'da benzinin litresi 40,38 TL,
- Ankara'da benzinin litresi 41,07 TL,
- İzmir'de benzinin litre fiyatı 41,29 TL

Motorin litre fiyatı ise
-İstanbul'da 43,02 TL,
-Ankara'da 43,78 TL
-İzmir'de 43,97 TL

LPG ise ortalama 20 liradan satılıyor.

benzin-ve-motorine-zam-geldi-aksam-zamli-pompalayacaklar-jpeg.628524
gidim bugün fulleyim bari :kekw:

Ag

AGA YARIN AMERİKAYA UÇAĞIM VAR ÇOK ŞÜKÜR GİDİYORUM SİZİDE BEKLERİM MİSAFİR EDERİM AĞIRLARIM SİZİ YETERKİ GELİN AGA
Hayırlı olsun neresine ve ne için gidiyorsun?

Ekonomi çok iyi yeğenim. Devam!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,673
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri