Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Bu sistemi hangi özelliştirmelerle almalıyım ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  2. Awerquan

Aslında kasayı yükseltmeyi düşünüyordum. Sıvı sooğutma yerine se 224 nasıl olur sence ?
  3. Awerquan

Arkadaşlar imzamdaki sistemi 14k'ya satmış bulunmaktayım. Yerine https://www.itopya.com/king-1-efe-uygac-amd-ryzen-5-5600x-msi-radeon-rx-6700-xt-gaming-x-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-gaming-bilgisayar-1/ bu sistemi alacağım ancak 1000tl fazla param var. Bu paraya kasa veya soğutucu anlamında...
  4. Awerquan

Trendyol Koleksiyon Destek

Bildiğime göre ya bu gece ya ertesi gece biticek riske girmeyeyim dedim.
  5. Awerquan

Takip ettim.
  6. Awerquan

Arkadaşlar trendyol koleksiyon kampanyası için son 3 kişi kaldı ve kampanyanın bitmesine 1 saat kaldı. Yardımcı olabilecekler varsa karşılıklı takipleşelim...
  7. Awerquan

Fazladan Minecraft premiumu olan var mı

Konuyu ikinci ele açmanız daha doğru olacaktır.
  8. Awerquan

HepsiBurada İadem Onaylanmadı

Onu satıcı yazıyor diye biliyorum. Desteğe yazın.
  9. Awerquan

Bluetooth Alıcısı Arıyorum

Teşekkürler.
  10. Awerquan

Tavsiyeniz için teşekkürler. Ben de şöyle bir ürün bulmuştum. https://www.teknobiyotik.com/dark-bluetooth-5-0-usb-alici-dongle-xbox-ps4-gamepad-uyumlu-dk-ac-btu40.html#!prettyPhoto Hangisi daha iyidir sizce ?
  11. Awerquan

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım. Kulaklığım 5.0 destekliyor.Ona göre bir alıcı arıyorum. Bütçem: Yaklaşık 120tl şimdiden teşekkürler.
  12. Awerquan

Ekran kartı Satıcısı tarafından dolandırıldım. (YARDIM)

Hocam bir yandan iyi oldu kişiden alacağınız parayla bir sistem kurarsınız artık.
  13. Awerquan

Ekran kartı Satıcısı tarafından dolandırıldım. (YARDIM)

İsterseniz polise gidin. Ve durumu anlatın. Zaten polis arkadaşlar orada size aşamaları anlatırlar. İçinize şüphe düşmesin her türlü bulunur kişi. İban numarasını da yanınızda götürün ve polise iletin. En basitinden ibandan bulunur. İçinizi rahat tutun. Geçmiş olsun.
  14. Awerquan

3D security olmadan alışveriş yapılan sitelere güven

Bu durumlara karşı en iyi çözüm sanal karttır kanaatimce.
  15. Awerquan

Yardım i7 6700HQ + GTX 950M LAPTOP'UM NE KADAR EDER?

Tamam dostum senle daha fazla tartışmayacağım.
  16. Awerquan

Komik.Başlıkların büyük yazılması ile ilgili forumda daha önce çok fazla konu açıldı.Sonucunda problem yaratmayacağına karar verildi.
  17. Awerquan

Gördüğün üzere caps kapalı sadece parçaları yazarken caps açtım. 1611230011 ASUS X550V
  18. Awerquan

Arkadaşlar sistemim İ7 6700HQ GTX950M 16GB 2666MHZ RAM 500GB SSD Bulunmaktadır.Klavyesindeki sol yön tuşu çalışmıyor.Ethernet portu bozuk.
Top Bottom