önce caps lock kapat. 4.5k falan eder gibi ama eksikler ile ne kadar olur bilmem.Arkadaşlar sistemim
İ7 6700HQ
GTX950M
16GB 2666MHZ RAM
500GB SSD
Bulunmaktadır.Klavyesindeki sol yön tuşu çalışmıyor.Ethernet portu bozuk.
marka ve nodel nedirArkadaşlar sistemim
İ7 6700HQ
GTX950M
16GB 2666MHZ RAM
500GB SSD
Bulunmaktadır.Klavyesindeki sol yön tuşu çalışmıyor.Ethernet portu bozuk.
Gördüğün üzere caps kapalı sadece parçaları yazarken caps açtım.önce caps lock kapat. 4.5k falan eder gibi ama eksikler ile ne kadar olur bilmem.
ASUS X550Vmarka ve nodel nedir
Başlıkta olan shift ile yazıldı herhaldeGördüğün üzere caps kapalı sadece parçaları yazarken caps açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS X550V
Ne zaman alındı bu karar? sana zahmet varsa atabilirmisin. (hem ben güldüm )Komik.Başlıkların büyük yazılması ile ilgili forumda daha önce çok fazla konu açıldı.Sonucunda problem yaratmayacağına karar verildi.
Başlıklar büyük yazılabiliyor dostum.Ne zaman alındı bu karar? sana zahmet varsa atabilirmisin. (hem ben güldüm )
Tamam bundan sonra milleti uyarmam bu konuda.Başlıklar büyük yazılabiliyor dostum.
Tartışmak için söylemedim kırdıysam affola.Tamam dostum senle daha fazla tartışmayacağım.
Ne caps takıntınız var sizin arkadaş olabilir belki caps ta unuttu adamın sana bağırdığını mı düşünüyorsun o an ne ne kadar saçma bir şey bu ya ?önce caps lock kapat. 4.5k falan eder gibi ama eksikler ile ne kadar olur bilmem.