Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Türkiye Geneli 22 Temmuz Ürün Zamları

Sketchers'tan ayakkabı almayı düşünüyordum internetten bir model beğenip getirteyim bari hemen.
  2. BATTLEFIELD

❌İndirim Bitti! apple macbook air 2022 34.399TL!!!

3K'lık indirimi fark etmemişim ben pardon.
  3. BATTLEFIELD

❌İndirim Bitti! apple macbook air 2022 34.399TL!!!

Bunun yerine üzerine biraz daha koyup 15 inclik almak mantıklı olmaz mı...
  4. BATTLEFIELD

Amazon mu? Herhangi bir site mi?

Amazon dışındaki site güvenilir siteyse Amazon'dan almam. Amazon'dan bir şeyler almak en güvenlisi geliyor bana her zaman ama fazladan 1000 lira vermezdim herhalde.
  5. BATTLEFIELD

Spotify ve YouTube Premium alayım mı?

Bunu değerlendirebileceğin başka bir seçenek yok zaten bildiğim kadarıyla. 5 ay bedava kullan, aboneliği kullanmadığın bir karta kaydet veya ödeme günü gelmeden bir önceki güne hatırlatma kur. Sonra memnun kalmazsan veya para vermeye değer bulmazsan adblock kullanmak sana kalmış.
  6. BATTLEFIELD

LEVEL Oyun dergisi alınır mı ?

Valla normal bantı tersine katlayıp o şekil yapıştırdım ben. Sökerken haliyle iz bıraktı biraz. Daha pratik çözümler vardır illa ki ama araştırmadım hiç.
  7. BATTLEFIELD

LEVEL Oyun dergisi alınır mı ?

Alınır bence. Posterler bir yana, içindeki oyun yorumlarını ve oyun gündemini okumak gayet keyifli. Posterler de cabası, asıyorsun duvara mis gibi duruyor. Fiyatı da uygun geldi. Hele şu dönemde 30 TL olması gayet güzel bence, minimum 50 TL olmasını beklerdim. Benim duvarı şu şekil yaptım.
  8. BATTLEFIELD

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

MNG abinin samimiyet hiç kimsede yok. Memnunum.
  9. BATTLEFIELD

Steam Cüzdan kodu nereden alınır ?

3 katı fiyatı verdiğine değmez sonra niye bu kadar para basıp almışım ben bu oyunu deme.
  10. BATTLEFIELD

Steam Cüzdan kodu nereden alınır ?

Oyun indirime girdiğinde al mutlaka 209 TL oluyormuş indirimlerde.
  11. BATTLEFIELD

Amazon Prime Day özel çekilişler

Her 200 TL'lik alışverişte bi tane hak kazanıyoruz yani di mi ben öyle anladım.
  12. BATTLEFIELD

🔥İndirim 20 Temmuz 2022 Şok Market Kataloğu

Ekran kartının fiyatı kötü değil gibi. En ucuz indirimsiz fiyattan biraz daha aşağıda. Almaya değmez mi yine de?
  13. BATTLEFIELD

PRIME30 Kodu Bitti Mi ?

Herhangi bir ürünün sayfasına girince promosyonlar menüsü çıkıyor altta:
  14. BATTLEFIELD

PRIME30 Kodu Bitti Mi ?

Evet hocam onu hem attığınız kol için hem de 150 lira üstü kitap alışverişinde denedim. Girdiğiniz kod alışverişinize uygun değil diyor.
  15. BATTLEFIELD

PRIME30 Kodu Bitti Mi ?

Bende hala kampanyalar menüsünde gözüküyor. Ama hiçbir alışverişte kullanamıyorum ilk siparişe özel yazıyor benim ilk sipariş değil. Şartlarını da bırakayım şuraya:
  16. BATTLEFIELD

Youtube premium alamıyorum

https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods Şuradan o kartı bul. Orada doğrula gibisinden bişeyler çıkar onu yap.
  17. BATTLEFIELD

Amazon Prime Üyeliği İptal Edilmezse Ne Olur?

Bir birikme olmaz. Ödediğin parayla o ayın abineliğini almış olursun sadece.
  18. BATTLEFIELD

spotify öğrenci hesabı lazım

3 ay kampanyası geliyor hesaba özel, o denk gelirse bir de Papara veya Tosla al. Özellikle Tosla alması çok kolay zaten. Kampanya bitince ayda 9 TL ödeyerek kullanmaya devam et.
  19. BATTLEFIELD

GameSatis aldığım hesap geri alındı!

Destek ile iletişime geç sorununu çözsünler.
  20. BATTLEFIELD

Öneri Amazon prime gerçekten daha hızlı kargo süresi yapıyor mu?

Şehir merkezindeysen bir günde geliyor diye biliyorum. İstanbul gibi yerlerde bir gün bile sürmeyebiliyormuş hatta. @Harley Quinn❖
Top Bottom