Neler Yeni

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Amazon artık kargo seçeneği getirecekmiş dostlar (birçok kişi bende dahil olmak üzere kargo firmalarından sorun yaşıyormuş) ben AGT Firmadan hep sorun yaşıyorum
Amazon temsilcisi bana geri bildirim ne kadar fazla olursa okadar hızlı gelir bu seçenek dedi birazda bize bağlıymış bende sizlerden rica ederek aşağıda vereceğim amazonun mail adresine şu şekilde bir yazı yazarak mail atmanızı istiyorum

Mail Konu Başlığı: Amazona Kargo Firma Seçeneği Getirilmesini İstiyorum
Mesaja'da Konu Başlığını Yazabilirsiniz

Amazon Mail Adresi:
[email protected]

halitxct

80+ Silver
Amazon artık kargo seçeneği getirecekmiş dostlar (birçok kişi bende dahil olmak üzere kargo firmalarından sorun yaşıyormuş) ben AGT Firmadan hep sorun yaşıyorum
Amazon temsilcisi bana geri bildirim ne kadar fazla olursa okadar hızlı gelir bu seçenek dedi birazda bize bağlıymış bende sizlerden rica ederek aşağıda vereceğim amazonun mail adresine şu şekilde bir yazı yazarak mail atmanızı istiyorum

Mail Konu Başlığı: Amazona Kargo Firma Seçeneği Getirilmesini İstiyorum
Mesaja'da Konu Başlığını Yazabilirsiniz

Amazon Mail Adresi:
[email protected]
Agt de hiç sorun yaşamadım ben bence en iyi kargo firması

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Kolay gelsin şu anda favorim.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Ben her verdiğim siparişte özellikle bu konu hakkında geri bildirim gönderilmesini istiyordum temsilciden, sizler de konudaki şekilde ya da siparişiniz sonrası temsilciye bu konu hakkında geri bildirim bırakın. Kargo firması seçeneği çok daha iyi yapacaktır Amazon'u.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
MNG abinin samimiyet hiç kimsede yok. Memnunum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay gelsin şu anda favorim.
benim'de favorim fakat ürünler anlık olarak hangi firma boşsa kargo olarak ona düşüyor örnek benim hep kolay gelsin fakat AGT düşüyor bazen ve hep mağdur ediliyorum 3 gündür kargomu getirmiyor agt ertesi gün teslimatlı diye ürün aldım üzerine bide prime üyesi oldum erken gelsin diye ama yok getirmiyor

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Kolay gelsin mükemmel ama agt görüp görebiliceginiz en berbat kargo firması, iletisim ekibi bile bahane üreten baska birsey yapmayan bir firma ben attim mail.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
AGT ben memnunum açıkcası. Hızlı getiriyorlar. Sadece takip no sistemleri çalışmıyor

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Agt de hiç sorun yaşamadım ben bence en iyi kargo firması
Kafasına göre takılıyor o firma, bazen anlamsız şekilde saatler içerisinde getiriyor bazen de son teslim tarihinden 2 gün sonra.

Top Bottom