Öncesinde böyle çalışma yokmuş fakat şuan varmış kısa zamanda gelebilirmiş fakat zaman belli değil sizler ve sizler gibi dostlar geri bildirim bırakırsa çok daha hızlı gelebilirBen her verdiğim siparişte özellikle bu konu hakkında geri bildirim gönderilmesini istiyordum temsilciden, sizler de konudaki şekilde ya da siparişiniz sonrası temsilciye bu konu hakkında geri bildirim bırakın. Kargo firması seçeneği çok daha iyi yapacaktır Amazon'u.
Çalışma başlaması güzel bir gelişme. Ben olabildiğince geri bildirim bırakıyordum konuyla ilgili, daha fazlasıyla da umarım bu gelir.Öncesinde böyle çalışma yokmuş fakat şuan varmış kısa zamanda gelebilirmiş fakat zaman belli değil sizler ve sizler gibi dostlar geri bildirim bırakırsa çok daha hızlı gelebilir
Aynı sorundan muzdaribim. Mng kargo ile sorunlar yaşıyordum. Kargo seçeneği talebimi ilettim, fakat yine mng ile gönderim yapıldı. Ben de tekrar yazı yazarak siparişimin mng kargo ile gönderilmesi halinde , siparişimi iptal ederek teslim almayacağını belirttim. Şimdi Agt ile geliyor...Amazon artık kargo seçeneği getirecekmiş dostlar (birçok kişi bende dahil olmak üzere kargo firmalarından sorun yaşıyormuş) ben AGT Firmadan hep sorun yaşıyorum
Amazon temsilcisi bana geri bildirim ne kadar fazla olursa okadar hızlı gelir bu seçenek dedi birazda bize bağlıymış bende sizlerden rica ederek aşağıda vereceğim amazonun mail adresine şu şekilde bir yazı yazarak mail atmanızı istiyorum
Mail Konu Başlığı: Amazona Kargo Firma Seçeneği Getirilmesini İstiyorum
Mesaja'da Konu Başlığını Yazabilirsiniz
Amazon Mail Adresi: [email protected]
Bölgeye göre değişiyor kargo sorunları.agt de sürekli sorun yaşıyorum başarılı teslimat oranı %10
sizin bölgedeki çalışan kurye işini düzgün yapıyor herkese nasip olmaz değerini bil çay ikram etmeyi unutma gelince ürünlerinBölgeye göre değişiyor kargo sorunları.
Onun için seçenek talep ediyoruz.
Bizim bölgede en iyileri; kolaygelsin,yurtiçi,aras, agt
Ben şöyle söyleyeyim bizim buraya getiren agt kuryedeki eleman sabah-öğle-akşam farketmiyor her geldiğinde arayıp kargoyu getirdim aşağı inip alabilir misin diyor. Yemin ediyorum getirdiği şey toplasan 1 kg etmez zaten çoğu zaman hafif oluyor. Hadi onu geçtim asansör var çıkması 2 dksını almaz.