Neler Yeni

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
agt de sürekli sorun yaşıyorum başarılı teslimat oranı %10

Ben her verdiğim siparişte özellikle bu konu hakkında geri bildirim gönderilmesini istiyordum temsilciden, sizler de konudaki şekilde ya da siparişiniz sonrası temsilciye bu konu hakkında geri bildirim bırakın. Kargo firması seçeneği çok daha iyi yapacaktır Amazon'u.
Öncesinde böyle çalışma yokmuş fakat şuan varmış kısa zamanda gelebilirmiş fakat zaman belli değil sizler ve sizler gibi dostlar geri bildirim bırakırsa çok daha hızlı gelebilir

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Öncesinde böyle çalışma yokmuş fakat şuan varmış kısa zamanda gelebilirmiş fakat zaman belli değil sizler ve sizler gibi dostlar geri bildirim bırakırsa çok daha hızlı gelebilir
Çalışma başlaması güzel bir gelişme. Ben olabildiğince geri bildirim bırakıyordum konuyla ilgili, daha fazlasıyla da umarım bu gelir.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bana uzun zamandır AGT ile yollamıyorlar. AGT ile İstanbul'da hiç sorun yaşamadım. Kolay gelsin adamdırrr

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Dr Luciano
Amazon artık kargo seçeneği getirecekmiş dostlar (birçok kişi bende dahil olmak üzere kargo firmalarından sorun yaşıyormuş) ben AGT Firmadan hep sorun yaşıyorum
Amazon temsilcisi bana geri bildirim ne kadar fazla olursa okadar hızlı gelir bu seçenek dedi birazda bize bağlıymış bende sizlerden rica ederek aşağıda vereceğim amazonun mail adresine şu şekilde bir yazı yazarak mail atmanızı istiyorum

Mail Konu Başlığı: Amazona Kargo Firma Seçeneği Getirilmesini İstiyorum
Mesaja'da Konu Başlığını Yazabilirsiniz

Amazon Mail Adresi:
[email protected]
Aynı sorundan muzdaribim. Mng kargo ile sorunlar yaşıyordum. Kargo seçeneği talebimi ilettim, fakat yine mng ile gönderim yapıldı. Ben de tekrar yazı yazarak siparişimin mng kargo ile gönderilmesi halinde , siparişimi iptal ederek teslim almayacağını belirttim. Şimdi Agt ile geliyor...

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Banada 2-3 ay önce aynı şekilde söyledi müşteri temsilcisi. Bence yakın bir süreçte gelecek. Agt kurye ile saçma sapan sorunlar yaşıyordum çok güzel olacak. Tüm kargoları kolay gelsin ile yollarlar artık :d Çok iyi kargo firması bir kere bile problem yaşatmadılar vallahi.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ben şöyle söyleyeyim bizim buraya getiren agt kuryedeki eleman sabah-öğle-akşam farketmiyor her geldiğinde arayıp kargoyu getirdim aşağı inip alabilir misin diyor. Yemin ediyorum getirdiği şey toplasan 1 kg etmez zaten çoğu zaman hafif oluyor. Hadi onu geçtim asansör var çıkması 2 dksını almaz.

ErenMaiky

80+ Silver
KOLAY GELSİN çok iyi hiç sıkıntı olmadı. papara kartı agt getirmişti 1 ayda geldi

Ben şöyle söyleyeyim bizim buraya getiren agt kuryedeki eleman sabah-öğle-akşam farketmiyor her geldiğinde arayıp kargoyu getirdim aşağı inip alabilir misin diyor. Yemin ediyorum getirdiği şey toplasan 1 kg etmez zaten çoğu zaman hafif oluyor. Hadi onu geçtim asansör var çıkması 2 dksını almaz.
:kappa: :uzgunpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom