Neler Yeni

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Vallahi şöyle izah edeyim kolay gelsindeki kurye arkadaş yaklaşık 1 senedir falan aynı kişi getiriyor. 1 kere yanlış eksik veya zamanında teslim etmediği kargo olmadı. Agt kuryede bir arkadaş vardı her geldiğinde beni aşağı çağırıyordu bende her seferinde inemeyeceğimi söylüyordum adama zorla yukarı çıkarttırıyordum. Sanki işi ben veriyorum bana cart curt ediyordu. Şikayet oluşturdum daha sonra 1-2 ay sonra ya o arkadaş işten çıktı yada bilmiyorum artık farklı bir agt kurye arkadaş getirdi bir siparişi zamanında geldi ve aşağı in vs. gibi saçma sapan şeylerde söylemedi. Kısacası kuryeye göre değişiyor biraz şans işi. Fakat demekki kolay gelsinin kadrosu çok daha kalitli ki benim gibi herkes memnun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak diğer kargo firmaları arasında en iyisi bence yurtiçi kargo ve hepsijet bunlardada hiç problem yaşamadım. Sadece bir kez hepsijet bir adet masa getiriyordu bana taşıyamayacağını vs. söylemişti bahane bulup telefonda. Aradım müşteri hizmetlerini şikayet ettim yarım saat sonra bir baktım kapımda. Benim kargo firmaları ile deneyimim böyle. Aras kargo, sürat kargo, ptt kargo ve özellikle mng kargo bunlar rezalet firmalar bulaşmayın mümkünse.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
MNG kargo deprem farkındalığı için üzerinde Kuzey Marmara fay hattı olan kutu getirmiş. Harika bir firma çok seviyorum. :peepokalp:
WhatsApp Image 2023-07-22 at 13.44.58.jpeg

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Amazon artık kargo seçeneği getirecekmiş dostlar (birçok kişi bende dahil olmak üzere kargo firmalarından sorun yaşıyormuş) ben AGT Firmadan hep sorun yaşıyorum
Amazon temsilcisi bana geri bildirim ne kadar fazla olursa okadar hızlı gelir bu seçenek dedi birazda bize bağlıymış bende sizlerden rica ederek aşağıda vereceğim amazonun mail adresine şu şekilde bir yazı yazarak mail atmanızı istiyorum

Mail Konu Başlığı: Amazona Kargo Firma Seçeneği Getirilmesini İstiyorum
Mesaja'da Konu Başlığını Yazabilirsiniz

Amazon Mail Adresi:
[email protected]
1690024819429.png

kardeşim hesap gitti attığım mailden dolayı hesabı kapadılar XD

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
AGT KURYEDE SORUN YAŞAMIYORUM DİYEN ARKADAŞLARA ÖRNEK OLSUN :D BİR KART GETİRECEKLER 14 ÜNDEN BERİ KARGO ARABASINDA GEZDİRİYORLAR DÜN WP DESTEK HATTINDAN YAZDIM İLGİLENİCEZ GÖNDERİCEZ GİBİ ŞEYLER YAZDILAR ZATEN CANLI BİRİYLE İLETİŞİME GEÇEMİYORSUN CANLI DESTEKLERİ FELAN HİÇ Bİ ŞEYLERİ YOK OTO CEVAP HERŞEYLERİ.

SONRA BU SABAH Bİ KALKTIMKİ KURYE KAPIMA DAHİ GELMEMİŞ 8 GÜNDÜR HARİTADAN TAKİP EDİYORUM DAVUTPAŞA YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNİN ÖNÜNDE ARABA 8 GÜNDÜR AYNI YERDE DURUYOR 8.GÜNÜN SABAHINDA KURYE KENDİ KENDİNE İADE BAŞLATIYOR :D BENCE YAKLAŞMAYIN KULLANMAYIN Bİ KERE İYİ GELDİ DİYE 2. YE İYİ GELECEK DİYE Bİ ŞEY YOK DAHA DİKKATLİ OLMANIZI RİCA EDİYORUM
İLETİŞİM KURABİLECEGİNİZ BİR YERLERİ YOK WP DEN YAZABİLİYORSUNUZ SADECE ODA OTO CEVAP VERIYOR BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK KALIP CEVAP KOPYALA YAPIŞTIR

LÜTFEN DİKKAT EDİN SONUÇ ALAMIYORUM BEN 8 GÜNDÜR.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    39.8 KB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
kolay gelsin 10 numara sanki kargom şubeye bile girmeden dağıtıma çıkıyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

alikurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nuance
bana 3 ay sonra geldi

bana yaşattıkları kayıp çok büyük yani artık küfür edecek seviyeye getirdiler beni ama kargoyu hala getirmediler nalet ettim artık dava felan açabilirsem dava açacagım cimere felan şikayette bulunacagım araştırıp işimizi halletmek için bile kuryenin şahsi keyfini bekliyoruz keyfi istemeyince hemen çevrede tanınmadı yazıp iade yapıyorlar keyfi çalışmayıp para kazanıyoralr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom