Neler Yeni

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
AGT ve KOLAYGELSİN bölgemde gerçekten mükemmel ve kusursuz. Fakat o MNG kargo yok mu o MNG ,çektirmediği dert yok. Valla AGT ile gelmesi için prime aldım 40 tl ye hala O dandik MNG ile geliyor. Bu seçenek gelirse harika olur.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
AGT ve KOLAYGELSİN bölgemde gerçekten mükemmel ve kusursuz. Fakat o MNG kargo yok mu o MNG ,çektirmediği dert yok. Valla AGT ile gelmesi için prime aldım 40 TL ye hala O dandik MNG ile geliyor. Bu seçenek gelirse harika olur.
Ben Niğde'de oturuyorum bilindik kargolar hep 3. Gün getiriyor ama amazonun verdiği kod çalışmıyor kolay gelsin anlamadim

halitxct

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
kolay gelsin iyi
agt orta
mng kötü
dostlar benim kulaklık cuma günü gelecek yazıyordu amazonda salı dediler sonradan pazartesi evi taşıyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar AGT yi beğenenlere fazla yükleniyorsunuz. Bazı bölgelerde gerçekten en iyi firma. Bana 16 saat te paket teslim ettiğini hatırlıyorum. 2 2 günden fazla sürdüğünü hatılrlamıyom teslimatların. kolay gelsin de aynı şekilde.
Ama kim ne derse desin Pandemiden sonra ülke de gelişen tek şey kargo hizmetleri. Bir zamanlar PTT den 2 hafta kargo beklediğimiz dönemler vardı.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Arkadaşlar AGT yi beğenenlere fazla yükleniyorsunuz. Bazı bölgelerde gerçekten en iyi firma. Bana 16 saat te paket teslim ettiğini hatırlıyorum. 2 2 günden fazla sürdüğünü hatılrlamıyom teslimatların. kolay gelsin de aynı şekilde.
Ama kim ne derse desin Pandemiden sonra ülke de gelişen tek şey kargo hizmetleri. Bir zamanlar PTT den 2 hafta kargo beklediğimiz dönemler vardı.
agt yi bende seviyorum bize sürekli akşam teslimat yapıyorlar benim de işime geliyor. gündüz çalışıyorum kargoyu teslim alacak kimse yok bazen alamadığım için iade oluyor. ama agt olunca teslim alıyorum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
agt yi bende seviyorum bize sürekli akşam teslimat yapıyorlar benim de işime geliyor. gündüz çalışıyorum kargoyu teslim alacak kimse yok bazen alamadığım için iade oluyor. ama agt olunca teslim alıyorum
Adamların şubesi müşteri kabul etmiyordu bizim bölge de o kısım aşırı saçma. Sadece eve getiriyorlar. sabah 10 da kapımda oluyor genelde

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Abdullah
Sürat kargo ve ptt bu işin en kötüsü arasta leş bunlardan çektim

EsdeathSama

80+ Bronze
Neyse parası verelim yeter ki kolaygelsin firmasıyla göndersinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,447
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom