Arama sonuçları: *

1. B

SİVİLCE İZLERİ VE LEKELERİ OLANLAR BURAYA!!!!

Güzellik salonuna git demiyorum farkındaysan kliniğe git diyorum hiçbir klinikte yüzüne şöyle şeylerden uygulamaz sadece tavsiyesini verebilir. ve aynen kanka kesin meyve asitidir Belki TCAA özünde bu işe yarıyabilir ama Klor, asetik asit ve kırmızı fosforun kullanıldığı bu kimyasalda...
  2. B

SİVİLCE İZLERİ VE LEKELERİ OLANLAR BURAYA!!!!

Arkadaşlar böyle şeyleri elinize yüzüne sürüpte cilt kanseri olmayın gidin bizzat cildiye kliniklerindeki doktorlardan tavsiye alın.
  3. B

Kurumsal faturalı sipariş iade faturası nasıl kesilir?

Şahsi bir alım yanlışlık sonucu kurumsal kesilmiş. Bunu bireysele çevirebiliyormuyuz?
  4. B

Kurumsal faturalı sipariş iade faturası nasıl kesilir?

Aldığım monitör kurumsal faturalı ve doa raporu ile değişim yapmak istediğimde iade faturası diye ekstra bir şey daha istiyor bu şeyi nasıl yapabilirim?
  5. B

Hepsiburada değişim sorunu

Sorunda orda satıcı direkt hepsiburadanın kendisi…
  6. B

Hepsiburada değişim sorunu

Aldığım 24G4X monitör bozuldu bende servise verdim bana doa raporu verdiler şimdi hepsiburadayla iletişime geçtiğimde ürünü aldığım üyelik üzerinden yapabileceğimi söylüyorlar fakat o hesaba erişimim yok şirket üstüne fatura çünkü ben nasıl hakkımı alacağım bunların böyle bir hakkı olduğunu...
  7. B

İtopya siparişim kayboldu

Ben mail attım gece yazmışlar sabah bakımdan dolayı yaşandı diye şuanda gözüküyor.
  8. B

Evet kontrol ettim. Epostamda var üstüne dekontum var. Tek mağduriyetim kaybettiğim zaman olur ilerisi olursada zaten misliyle hakkımı sökerim onlardan.
  9. B

Umarım kasıtlı yapılmış bir şeydir sistemden kendi kendine silindiyse birde günlerce onla uğraşırım umarım iptal etmişlerdirde vatandan daha ucuza olanı alırım.
  10. B

İtopyadan görmüş olduğunuz siparişi verdim; Bir süre sipariş hazırlanıyor kısmında kaldı bu saatlerde kontrol ettikten sonrada siparişler kısmının boş olduğunu fark ettim. Ne yapacağım?
Top Bottom