Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Öneri 💸Ticaret İçin Tüyo İstiyorum💸

Baş tacısın kardaşım . Adamlığın , kaliten dostluğun yeter . Allah iyilerle karşılaştırsın
  2. BatuhanKLC

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

Bu müşteri ile benzer bir alışverişi 2. El yapsanız , dolandırıldım yardım diye başlık açarsınız . Bu zihniyet ile e ticaret markası kursanız %2 artan KDV yi %10 olarak , %5 artan dolar ve lojistik maliyetini %30 olarak ürüne yansıtırsınız. Her gün bu forumda sövdüğünüz zihniyeti ne güzel de...
  3. BatuhanKLC

Uyguna Aldığım Rtx 3090'ı 19K'ya Satmayı Düşünüyorum, Sizce Nasıl Fiyat?

Modart ın satış grubunda antalya kumlucada ilan vardı . Benzer ilan olabilir. Hayırlı olsun tekrardan dostum.
  4. BatuhanKLC

Uyguna Aldığım Rtx 3090'ı 19K'ya Satmayı Düşünüyorum, Sizce Nasıl Fiyat?

Antalya gibi bir yerden aldın sanırım adedini 16 k dan 👍 hayırlı olsun .
  5. BatuhanKLC

Gi̇tti̇gi̇di̇yor Kapanıyor

Yanlış reklam çalışmaları vb olayına katılmıyorum , türkiyenin ilk viral reklam kampanyasını yapmış ve başarmış firma gittigidiyordur. +16 dır ve bir neslin tamamı reklam olduğunu bilmeden izlemiştir. Gittigidiyor viral reklam yazarsanız kısa hali karşınıza çıkar. Hatta bu reklam üni de bize...
  6. BatuhanKLC

Bu 2 anakarttan hangisini satmalıyım?

Ben de ondan bahsediyorum dostum testin attığın kısmı yanlış kısım , arka plaka sıcaklığı buradaki sıcaklıklar , VRAM ya da table sıcaklığı değil .
  7. BatuhanKLC

Bu 2 anakarttan hangisini satmalıyım?

PCB Backside yani anakartın arkasının sıcaklığından nasıl bir eşitlik verisi verdin dostum ? 1654930589 Hangisinin görüntüsü , başını ağrıtmaması , hoşuna gidiyorsa onu tut. Denk seviye vram ve soğutmaya sahip anakartlar , 2 si de kaliteli.
  8. BatuhanKLC

SAZAN.AVİ VOL-1 :D oku neşen yerine gelsin

Sanmıyorum dostum , parçaların kutuları ve garantileri var . İnternete quadro gamemax yazınca da çıkıyor . Bence ilk sazan kendisi.
  9. BatuhanKLC

SAZAN.AVİ VOL-1 :D oku neşen yerine gelsin

Çok keyifli sohbet olmuş 😂. Bunlara gerçekten inananlar var , bir inanan da kendisi gidip almış o sistemi yazık etmiş . Toplumca her konuda bilgiye aç olmamız gerekirken bu kadar bilgiye düşman olmak niye acaba . 😂
Top Bottom