ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimisi de msi servis konusunda kötü asus iyi diyor hocam, ben asus un servis hizmetini deneyim ettim şuanlık iyi hocamAlıntıyı görüntüle
Aşağı yukarı eşitler.
Ancak ben tercih yapsaydım MSI tercih ederdim (servis vb konusunda iyiler)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında ilk asus u almıştım ama Bluetooth u arıza yapıp bir kez garantilik oldu sonra 2. Kez de oluyordu garantilik ben de dedim bunun Bluetooth u ile uğraşamam inidirimde b550 gaming edge wifi yı gördüm onu sipariş ettim msı da bir sıkıntı yaşamadım ama msi elime ulaşınca bir de ne göreyim asus daki Bluetooth kendi kendi geri düzelmiş servise göndermeye gerek kalmamış sonuç olarak bana kalırsa asus ama asus un Bluetooth u bana güven vermemişti yalnız asus un ses yongaları çok iyi msi ya geçince onu net bir şekilde hissettim fiyat olarak da dediğiniz gibi asus inanılmaz pahalanmış ayrıca baya da karizmatik yaaAsus b550-f satma sakın taş gibi anakart buz gibi ve msi gibi yazılım sorunları yok sakın asus b550-f satayım deme üzülürsün sonra fiyatı en çok değer kazanan anakartlardan birisi ben b550-e 2200 aldım 4500-5000tl ederi var şuan sıfırı ve ben bu anakartı 2700tl den aşağı bırakmam overclock da inanılmaz performans veriyor sıvı soğutma al kaliteli bir şey çok az biliyorsan bile rahat boost frekansın üzerine 300-400mhz arttırabiliyorsun tüm çekirdekleri. MSI da bunu yapsan bile 55-60 dereceyi görüyor anakart vrm bölgesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bluetooth nasıl bozuluyor knk benim ki taş gibi çalışıyor?