Neler Yeni

Bu 2 anakarttan hangisini satmalıyım?

Alıntıyı görüntüle
Aşağı yukarı eşitler.

Ancak ben tercih yapsaydım MSI tercih ederdim (servis vb konusunda iyiler)
Kimisi de msi servis konusunda kötü asus iyi diyor hocam, ben asus un servis hizmetini deneyim ettim şuanlık iyi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus b550-f satma sakın taş gibi anakart buz gibi ve msi gibi yazılım sorunları yok sakın asus b550-f satayım deme üzülürsün sonra fiyatı en çok değer kazanan anakartlardan birisi ben b550-e 2200 aldım 4500-5000tl ederi var şuan sıfırı ve ben bu anakartı 2700tl den aşağı bırakmam overclock da inanılmaz performans veriyor sıvı soğutma al kaliteli bir şey çok az biliyorsan bile rahat boost frekansın üzerine 300-400mhz arttırabiliyorsun tüm çekirdekleri. MSI da bunu yapsan bile 55-60 dereceyi görüyor anakart vrm bölgesi.

Bluetooth nasıl bozuluyor knk benim ki taş gibi çalışıyor?
Aslında ilk asus u almıştım ama Bluetooth u arıza yapıp bir kez garantilik oldu sonra 2. Kez de oluyordu garantilik ben de dedim bunun Bluetooth u ile uğraşamam inidirimde b550 gaming edge wifi yı gördüm onu sipariş ettim msı da bir sıkıntı yaşamadım ama msi elime ulaşınca bir de ne göreyim asus daki Bluetooth kendi kendi geri düzelmiş servise göndermeye gerek kalmamış sonuç olarak bana kalırsa asus ama asus un Bluetooth u bana güven vermemişti yalnız asus un ses yongaları çok iyi msi ya geçince onu net bir şekilde hissettim fiyat olarak da dediğiniz gibi asus inanılmaz pahalanmış ayrıca baya da karizmatik yaa 😍

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Kimisi de msi servis konusunda kötü asus iyi diyor hocam, ben asus un servis hizmetini deneyim ettim şuanlık iyi hocam

Aslında ilk asus u almıştım ama Bluetooth u arıza yapıp bir kez garantilik oldu sonra 2. Kez de oluyordu garantilik ben de dedim bunun Bluetooth u ile uğraşamam inidirimde b550 gaming edge wifi yı gördüm onu sipariş ettim msı da bir sıkıntı yaşamadım ama msi elime ulaşınca bir de ne göreyim asus daki Bluetooth kendi kendi geri düzelmiş servise göndermeye gerek kalmamış sonuç olarak bana kalırsa asus ama asus un Bluetooth u bana güven vermemişti yalnız asus un ses yongaları çok iyi msi ya geçince onu net bir şekilde hissettim fiyat olarak da dediğiniz gibi asus inanılmaz pahalanmış ayrıca baya da karizmatik yaa 😍
Sen bir de alc 4080 ve Savitech SV3H712 amfi ile birleşmiş codeclere bak tertemiz ses veriyorlar gigabyte da ses konusunda çok iyi msi nahimic yazılımından kurtulup realtek audio console üzerinden ekolayzer ayarı yapabildiğimiz veya sonic stüdyo gibi bir yazılım yapıp bir çok seçenek olması lazım çok basite kaçmış adamlar. Zaten support aşırı rezalet asus support yazıyorum adamlar beni telden arıyorlar nasıl sorun yaşıyorsunuz anlatın hızlı yardımcı olalım diye. GIGABYTE da 1 iş gününde cevap veriyor inanılmaz hızlı cevap alabiliyorum.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Hocam o zaman ikisini de ilan verip yüksek fiyat geleni satabilirsiniz.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Alıntıyı görüntüle
Aşağı yukarı eşitler.

PCB Backside yani anakartın arkasının sıcaklığından nasıl bir eşitlik verisi verdin dostum ?

Merhaba arkadaşlar elimde asus rog strix b550-f wifi ile msi mpg b550 gaming edge wifi var bu 2 anakarttan hangisini satmalıyım

Asus olan Bluetooth sorunu yüzünden garantiye gitti bir dönem, sorunu çözüldü ama tekrarlıya biliyor sanırım yazılımla alakalı
Hangisinin görüntüsü , başını ağrıtmaması , hoşuna gidiyorsa onu tut. Denk seviye vram ve soğutmaya sahip anakartlar , 2 si de kaliteli.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Alıntıyı görüntüle
Aşağı yukarı eşitler.

PCB Backside yani anakartın arkasının sıcaklığından nasıl bir eşitlik verisi verdin dostum ?

Hangisinin görüntüsü , başını ağrıtmaması , hoşuna gidiyorsa onu tut. Denk seviye vram ve soğutmaya sahip anakartlar , 2 si de kaliteli.
Ben vermedim , test sonuçları böyle gözüküyor

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Ben vermedim , test sonuçları böyle gözüküyor
Ben de ondan bahsediyorum dostum testin attığın kısmı yanlış kısım , arka plaka sıcaklığı buradaki sıcaklıklar , VRAM ya da table sıcaklığı değil .

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,802
Üyeler
163,729
Son üye
0303
Top Bottom