Arama sonuçları: *

1. BayZ

https://otonomisepeti.com/ bir göz atmanızı istiyorum değişik bir site .

Şirket de değil şahıs firması oda kaydı da yok bulaşmamak lazım
  2. BayZ

Gencergaming güvenilir mi?

Tek sorun geç kargo
  3. BayZ

Yardım 3200 TL'ye alıcağım monitör 4000 TL oldu

ayrıca 27 al almışken çok güzel rakamlara denk geliyorlar
  4. BayZ

Yardım 3200 TL'ye alıcağım monitör 4000 TL oldu

sıcak fırsatları takip et monitör çok düşüyor
  5. BayZ

Garantili ürünüme iade oluşturuldu

Xiaomi yoktur Huawei vardır mesela ama o bileklik buraya gelecek
  6. BayZ

Elinde olup olmaması seni bağlamaz o zaman muadilini yada bir üstünü temin etmek zorunda örnek 2020 araç değişim kararı çıktı ama sıfır üretimi bile yok 2022 gönderecek gibi
  7. BayZ

İnatlaş biraz
  8. BayZ

İnat et iade verme bende aynı durumla uğraşıyorum 6. Kez talep açtılar thhye de başvuru yaptım değişim için
  9. BayZ

Öneri D-A Sistemler ne zaman gelir

7 de site önce başladı 8 normal oldu sonrasında git geller başladı falan daha da satış olmadı 2 seferde satacağını sattı başka da satış yapmadı
  10. BayZ

full pc başındaydım 7 de siteye erken açtılar youtube da bekledik kaçırdım 8 de tam ödeme yaparken stok tükendi dedi kaçtı 9-10 da 10dk öncesi çift pc başladık hiç bir şekilde stok açmadılar dalga geçer gibi 1 saat sonra da aynı sistemi fiyat güncelleyip satışa koydular en az 200 tanesini gencer...
  11. BayZ

9-10 hiç açılmadı heralde daha o sırada aldım diyen olmadı
  12. BayZ

saat kaç siparişinde aldın ?
  13. BayZ

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

1675532794 onu fark etmedim yanlış yapmışlar o zaman irtibata geçsen belki bişey yaparlar
  14. BayZ

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

kanka sistemde havale ile ödeme alınamamaktadır diye yazıyor zaten
  15. BayZ

Kullanımı Rahat Kalem Önerisi Lazım

https://www.hepsiburada.com/faber-castell-grip-edition-versatil-0-7-mm-bakir-p-HBCV000007TZK1 candır
  16. BayZ

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

6 ay içerisinde arıza yapan ürünün değişim hakkı vardır. Kaldı ki servis de iade değişim raporu tutmuş. Her türlü değişim hakkın var. Her türlü yerden uğraş bunlarla. 2. olarak sen ne kadar ödeme yaptın bu ürüne ve ödemeni kanıtlayabiliyor musun? Eğer elinde düşük fatura kesildiğini kanıtlayacak...
  17. BayZ

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Şimdi baktım o satıcı da artık hepsiburada da yok tam arap saçına döndü benim iş servis tamir istemezsem 300 istersem 1800 fiyat çekiyor falan çok ***** saçma bi konu
  18. BayZ

HER AY 1000 TL HARÇLIK İLE NE YAPILIR !

Kendine yatırım yap dil öğren yazılım öğren dans öğren spor yap kendini geliştirmek için harca kısacası her şey eskir ama edinilmiş bilgi beceri hep seninle
  19. BayZ

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Şuan benzeri sorunu ben de acer la yaşıyorum bakalım ne çıkacak
Top Bottom