full pc başındaydım 7 de siteye erken açtılar youtube da bekledik kaçırdım 8 de tam ödeme yaparken stok tükendi dedi kaçtı 9-10 da 10dk öncesi çift pc başladık hiç bir şekilde stok açmadılar dalga geçer gibi 1 saat sonra da aynı sistemi fiyat güncelleyip satışa koydular en az 200 tanesini gencer sümen altı yaptıevet istanbul avrupa yakası
valla 7 de başladı ama 3 ker eaçılmış olması lazımdı
he doğru 8 de bazı ürünler değişmeye başlamıştı bişiler oluyodu orda o muhabetmifull pc başındaydım 7 de siteye erken açtılar youtube da bekledik kaçırdım 8 de tam ödeme yaparken stok tükendi dedi kaçtı 9-10 da 10dk öncesi çift pc başladık hiç bir şekilde stok açmadılar dalga geçer gibi 1 saat sonra da aynı sistemi fiyat güncelleyip satışa koydular en az 200 tanesini gencer sümen altı yaptı
7 de site önce başladı 8 normal oldu sonrasında git geller başladı falan daha da satış olmadı 2 seferde satacağını sattı başka da satış yapmadıhe doğru 8 de bazı ürünler değişmeye başlamıştı bişiler oluyodu orda o muhabetmi
İstanbuldaysan 3 günü almazhe doğru 8 de bazı ürünler değişmeye başlamıştı bişiler oluyodu orda o muhabetmi