Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Vatan bilgisayar Hırsızlığı!!

Tüketici hakem heyeti demek istedin herhalde. Mail ile sorunu bildirebilirsin. Olmazsa iade et internetten aldığın yerden iade et seçeneği illaki vardır ordan et arayarak etme
  2. Beşiktaşlı Reyna

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

İtopya zaten yayıncılara verdiği reklamla ayakta duruyor. Onun dışında şişirilmiş bir firma. Gereksiz bir firma
  3. Beşiktaşlı Reyna

İptv önerisi f/p donmayan

O yok knka 1710849579 Bulursan 50 fps banada haber et deniyim bi
  4. Beşiktaşlı Reyna

İptv önerisi f/p donmayan

4 aydır azure iptv kullanıyorum destek tam anlamıyla sınırsız. Ve donma kasma yok. Her kanal mevcut
  5. Beşiktaşlı Reyna

🚨 FİAT EGEA STOK GELDİ! ÜZDÜ...

Ben dede yadiragı kartala biniyorum sorun yok benim için :D Proje aracı yapmayı düşünüyorum peder bey vito sürüyor gözüm yok yenide alacaklar tabii ki alabilir yeni yenidir her zaman daha iyidir.
  6. Beşiktaşlı Reyna

🚨 FİAT EGEA STOK GELDİ! ÜZDÜ...

Yeni nesil tofaş :D
  7. Beşiktaşlı Reyna

Parfüm ve deodorant önerisi

Abi parfüm öneririm de herkes kullanır diye korkuyorum ve çok ucuz Tudors'ta satılıyor
  8. Beşiktaşlı Reyna

Sistemimi ne kadara satabilirim ?

İmzadaki sistemi komple monitör dahil kaça satabilirim ?
  9. Beşiktaşlı Reyna

🔥İndirim Katlanabilir Kamp Sandalyesi 129'TL (İlk Siparişe Özel)

Hiç önermiyorum şu koltuğu, 4 kere aldım hepside kırıldı. En son 400 lira verip kaliteli bir şey aldım 3 tane senelerdir kullanıyorum
  10. Beşiktaşlı Reyna

Öneri Oyuncu Koltuğu Alınır Mı

Alınır, plastik balkon sandalyesinde oturdum 2 sene boyunca ve artık canıma tak etmişti. Hawk fab serisi aldım ve ne bel ağrısı kaldı ne boyun ağrısı. Saatlerce rahatça oturuyorum hiç bir sorun yok hiç bir yerim ağrımıyor çok rahat. 1682399153 Neden hawk aldım gayet memnunum bel boyun desteği dahil
  11. Beşiktaşlı Reyna

Sahte Sahibinden Sitesi!!

Geçmiş olsun dostum dikkatsizlik üstüne dikkatsizlik yapmışsınız. Resmi yerlere başvuru yapın. Fakat forumda milleti tersleyerek konuşma, agresif tavırlar sergileme. Senden daha agresifi çıkar ne oldum dersin boşver. Geçmiş olsun tekrardan
  12. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Versace eros edp mi edt mi

Rossman gibi yerde orjinaldir
  13. Beşiktaşlı Reyna

İtopya Mağdur Etmesi

İade hakkın varmış beğenmediysen iade iste
  14. Beşiktaşlı Reyna

İncehesap kargo süresi

En fazla 1 buçuk hafta
  15. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Trendyol kargo 3gündür gelmedi

Yok kankam vermez. Ben trendyol expressle çalışan şirketlerden alışveriş yapmamakla buldum çözümü
  16. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Trendyol kargo 3gündür gelmedi

Şimdi sana başıma gelen Trendyol Express olayını anlatayım. Ürün sipariş ettim indirimde, 9000 TL'lik monitörü 5000 TL'ye aldım. Kargoya verildi depoya gitti. Depondan kargo iadeye düştü. 3 gün bekledim. Aradım böyle böyle diye ürünü tekrar . İstanbul'dan gelecek kargo önce Antep'e sonra...
  17. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Hangi matkabı almalıyım?

Bunlar geçici matkatlar hepsi de ayno şeyin laciverti :D Azz para koyup daha iyisini al derim. Fakat Sadece vida sıkacam dersen hiç gerek yok al geç
Top Bottom