Neler Yeni

Yardım Trendyol kargo 3gündür gelmedi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ömer Kurşun
Cumartesi günü sipariş verdim satıcıda sağolsun pazartesi kargoya vermiş Trendyol express e buraya kadar sorun yok asıl sorun şimdi başlıyor ürün bana bu çarşamba teslim edilecekti sonra bugüne attılar teslim süresini şimdide yarına attılar
Genellikle Amazon kullanan ben aşırı sinirliyim şuan kargodayken iadede edilmiyormuş napacagim ben şimdi mağdurda edildim müşteri hizmetlerine yazdım bişey yapamayız dediler kupon felan talep etsem verirlermi bari okadar bekletiyorlar karşılığında bişeyler versinlerya

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Şimdi sana başıma gelen Trendyol Express olayını anlatayım. Ürün sipariş ettim indirimde, 9000 TL'lik monitörü 5000 TL'ye aldım. Kargoya verildi depoya gitti. Depondan kargo iadeye düştü. 3 gün bekledim. Aradım böyle böyle diye ürünü tekrar . İstanbul'dan gelecek kargo önce Antep'e sonra Ankara'ya ordan da şehirim olan Antalya'ya geldi. Normal yani Trendyol Express çok B**tan bir firma.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi sana başıma gelen Trendyol Express olayını anlatayım. Ürün sipariş ettim indirimde, 9000 TL'lik monitörü 5000 TL'ye aldım. Kargoya verildi depoya gitti. Depondan kargo iadeye düştü. 3 gün bekledim. Aradım böyle böyle diye ürünü tekrar . İstanbul'dan gelecek kargo önce Antep'e sonra Ankara'ya ordan da şehirim olan Antalya'ya geldi. Normal yani Trendyol Express çok B**tan bir firma.
Bende kışlık motosiklet montu aldım malum havalar soğudu kaç gündür bekliyorum peki müşteri hizmetleri kupon felan verirmi bu mağduriyet için

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
trendyol express turkiyenin en kotu kargo sirketidir bizzat deneyimledim en yakın ile (yaklasik 1 saatlik yol) en erken 3 günde getiriyorlar mumkun oldukca bu kargo sirketinden uzak durmak lazım

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Bende kışlık motosiklet montu aldım malum havalar soğudu kaç gündür bekliyorum peki müşteri hizmetleri kupon felan verirmi bu mağduriyet için
Yok kankam vermez. Ben trendyol expressle çalışan şirketlerden alışveriş yapmamakla buldum çözümü

Top Bottom