Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

İade ettiğim ürünü kargodan alınmazsa ne olur

Sahibinden.com ile konuş, detaylı anlat. Seni haklı bulma oranları yüksektir. 1704191032 Ama videon yoksa 1-0 geridesin.
  2. Ben Tümay

İade ettiğim ürünü kargodan alınmazsa ne olur

Ürünü açarken video çektin mi?
  3. Ben Tümay

Hb sıfırdan farksız ürün ne oluyor?

Sıkıntı olmaz koskoca firma onu ayarlamıştır zaten ürün etkileştirilmemiş.
  4. Ben Tümay

Yardım Annem İle E-Ticaret İşine Girmek İstiyorum

Komisyonu var diye tercih edilmeyebilir, hem senden hem alıcıdan kesiyor dolayısıyla senin kârın azalırken alıcının ödediği para artıyor.
  5. Ben Tümay

Hb sıfırdan farksız ürün ne oluyor?

Ürün bir başkasına satılmış, alan kişi kutusunu açmış ve iade etmiş. Ürünü etkinleştirmemiş sadece bakıp iade etmiş. Ürün sıfır ve herşeyi tam. Sadece kutusu açık dediğim gibi.
  6. Ben Tümay

📍 Ücretsiz İade Tarih Oluyor! Artık alıcı ödeyecek!

Düzenleme gelir bence onlara da.
  7. Ben Tümay

Hayır onu değil ya sorduğum soruyu. Şuan ürün aldığım site benden ücret talep ediyor da iade için. Bu yasal mı yani bunu nereden öğrenebilirim hiç bilmiyorum da.
  8. Ben Tümay

Arızalı ürünler direkt iade kabul edilmez, incelenir önce.
  9. Ben Tümay

Bunu nereden öğrenebilirim acaba?
  10. Ben Tümay

Ben geçen gün mikrofon aldım, beğenmedim ve iade ettim. İade sayfasında iade ücreti alıcıdan karşılanır yazıyordu. Bu yasal mı peki? Bana iade edecekleri paradan keseceklermiş kargo ücretini.
  11. Ben Tümay

Hayır hocam ürünü bu ayın 6sında aldım, bugün de iade ettim. Daha kargo gitmedi, iade incelenmedi.
  12. Ben Tümay

Şuan iade ettiğim ürünü ben mi ödeyeceğim satıcı mı?
  13. Ben Tümay

Paketi Açılan Ürünü İade Edebilir Miyim?

Ürünü iade ettim zaten. Kargoya az evvel verdim, aldılar da. Sonradan bahane ile geri çevirmesinler diye soruyorum. Çok bilindik bir site değil sanırsam aldığım yer, yani ben ilk kez duymuştum alırken de. Not: Aldığım ürün bilindik sitelerde yoktu.
  14. Ben Tümay

Ürün kusurlu değil ki. Beğenmedim, kullanmadım da aslında ama alırken de içime sinmemişti. Satın alırken bana şart dayatmaları çok saçma değil mi? Yasal hakkımı elimden alıp devlete karşı mı geliyor yani bu satıcı?
  15. Ben Tümay

Merhaba, bir siteden mikrofon aldım, test videolarına vs. baktım, beğenmedim ve iade ettim. Sitenin S.S.S. kısmında paketi açılan ürünler iade alınmaz yazıyordu, iade yasal hakkım değil mi? Ürünün satın alınabilirliği kesinlikle bozulmadı. İade almazlarsa nereye başvurabilirim? Son olarak iade...
  16. Ben Tümay

1.700₺ CORSAIR HS70 PRO WIRELESS ALINIR MI?

Garantisi ne kadar? Devam ediyor da 1 ay olmasın :D
  17. Ben Tümay

Çok aydınlık yapıcak Led Ampul önerir misiniz

Kendi ampulüm aynı markanın 8,5w modeliydi buna geçince gerçekten o kadar ferahladım ki inanılmaz aydınlatıyor, öneririm. Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B01LWPZZU1?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details 1696865621 Ben geçenlerde olan 80TL kuponu sayesinde 3 tanesini bu fiyata almıştım bu...
  18. Ben Tümay

Yarın bilgisayarı satacağım ne yapmalıyım?

Format atma adam dener oyunları bakar. Hatta herşeyi sildiysen format bile atma alan adam atar zaten boşuna uğraşma.
  19. Ben Tümay

ş

Top Bottom