Arama sonuçları: *

1. B

Flash bellek markadan markaya ne özellikleri farkediyor

Arkadaşlar yarın bi flash bellek alıcam mağazaları dolaşıp neye dikkat etmem lazım hangi markayı önerirsiniz teşekkürler
  2. B

Yardım Kışlık bot önerisi lazım

Bende Cat kullanıyorum güzel bir bot baya kaliteli ama o da ağır maalesef hafif bot biraz zor spor tarzı adidas terrexler vardı hiç denemedim ama tahminime göre harleyden falan hafiftir bı bakın istiyorsanız
  3. B

Parfüm ve mont önerisi verecek var mı?

Tatlı kokular candır diyebilir miyiz o zaman :D 1 million royalide denedim o da fenaydı bu arada ama pahalı
  4. B

Adam ya bu yazdıklarını telefonuma not alıp boynere gittiğimde denicem bu indirimler yattı artık bidaki indirimlerde birde orjinal parfüm alabileceğim uyguna boyner dışında yerler nereler var önerir misin bir kaç yer?
  5. B

bence stronger with you kış parfümüdür hocam çok tatlı bir koku yazları bayabilir tam soğuk hava parfümü gibi bende versace dylan blue var onu kullanıyorum şuan
  6. B

mont olarak geçen sene north face ve jack wolfskinlere bakmıştım baya rahatlardı ne diyosunuz? 1732822523 hocam trapstar böyle çok bağcılar gibi ya :D
  7. B

sende nasıl bir şey aradığını yaz ona göre öneri gelsin hocam
  8. B

düz swy nun edpsi yok galiba versiyonlarının vr onların ne farkı var bilmiyorum fiyat farkıda var aralarında 600-700 tl değer mi bilmiyorum 1732822054 önerilerini bekliyorum hocam
  9. B

hocam tatlı kokular daha çok hoşuma gidiyor
  10. B

Hocam yaş 17 tom ford ombre leather için fazla gencim bence black orchidde çok pahalı kalıyor daha erken onlar için benimde aklımda swy var düz edt versiyonu mu daha iyi olur benim için yoksa farklı bi versiyonu mu?
  11. B

Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi kışlık erkek parfümü ve mont arıyorum boynerde indirimde olan parfümlerden olursa sevinirim fiyat limiti aklımda yok kaliteli olsun ve mont uzun yıllar götürsün yeter teşekkürler
  12. B

Öneri Arkadaşlar bu site güvenli ve orjinalmi?

15 fıs ne hocam fazla sıkınca daha iyi kokmuyor çıkarken sıkacaksın 3-4 fıs akşama kadar götürür edp ise
  13. B

Öneri Arkadaşlar bu site güvenli ve orjinalmi?

alıcaksan 200 alma bence memnun kalmayabilirsin sıkılabilirsin gibi durumlar oluşabilir tabi senin tercihin
  14. B

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

Banada kışlık bir parfüm önerir misin hocam bütçe 3-4k civarı yaş 18 önerilerini bekliyorum
  15. B

Rossmandan daha önce almadım büyük ihtimal orijinaldir bi araştır istiyosan ama boyner orjinal satıyor rossmanda o topa girmez bence ama araştırmak en iyisi
  16. B

Sephorayı bilmem ama boyner genelde çoğu avmde oluyor küçük bir ilde değilsen
  17. B

Ben golü günlükte tercih edicem hocam zaten tom fordu sıksam 3 gün üstümden gitmez sşdfksdşlf Bana günlük bi koku önerir misin hocam ya kış için
  18. B

Tom fordun niş parfümlerine ilgim var tabi niş olunca fiyatı fırlıyo dahada alınmaz oluyo üzüyor adamı :D
  19. B

Bi kış kokusu önereyim soğuk havalar için armani stronger with you 3 farklı versiyonu var normal hali sana uyar gidince denersin klasik bi koku ama güzel kokuyor 1724526776 hocam tom ford pahalı kaçabilir belki tom ford kalitenin adresi gerçekten ama çok pahalı alacam bi gün bende dylan blue...
  20. B

Mağazada denemeden parfüm almamalısın zaten git bi dene farklarına bak her parfüm her mevsimde gitmiyor bazı kokular soğukta fazla belli olmuyor falan o yüzden tam verim alamayabilirsin bazı sezonlar Gidip mağazada denemen lazım ilk sıkıldığında farklı zaman geçince daha farklı kokarlar ilk...
Top Bottom