Arama sonuçları: *

1. B

50 kitap + 1 kitaplık 484 lira uygun mudur?

Bence pahalı kitap yurdunda cep boy kitaplar 5.90 zaten şuanda, siz 6.64 tl olarak hesaplamışsınız kitap başı. Yani kitaplıkta araştırırsan daha uyguna gelebilir ya. Tipine vs çok önem vermezsen. https://www.tozluretro.com/mini-kitaplik-kahverengi/ mesela böyle bi kitaplık var. Bence şık...
  2. B

🔥İndirim Kablosuz Oyun Kolu 299'TL

adam orjinal dememiş ki zaten kablosuz oyun kolu demiş. Linke tıklayınca oda anlamıştır replika olduğunu bence :D
  3. B

Odam icin aksesuar alıcağım

hocam amazon prime alırsanız gene 283 tl civarı tutuyor kargo ücretsiz oluyor. Amazon prime alıp o şekilde sipariş vermeniz daha hesaplı haberiniz olsun.
  4. B

Gaming Gen Dolandırıcı mı?

Bende bilgisayarımı gaming gen üzerinden aldım hatta pc hocası gg6 sistemi aldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Teknoloji şans işi kusurlu mal çıkar eder garantiye gönderin derler doğal olarak.
  5. B

Arkadaşıma nasıl erzak vs yollayabilirim?

Aynen hiç olmazsa sorun gönderiyoruz veya göndermiyoruz derler. Bişey kaybetmezsiniz sonuçta. Çok geçmiş olsun bu arada.
  6. B

yani o insanlara tırlarla vs her türlü yardım gidiyor neden kargo şirketleri gitmesin ? deprem bölgelerine ücretsiz gönderim yapıyorlar sonuçta gitmeseler böyle bişeyi duyurmazlar.
  7. B

Tüm kargo şirketleri deprem bölgelerine ücretsiz kargo gönderimi sağlıyor adres öğren sonra herhangi bi kargo firmasına verip gönder. Aklıma başka gelmedi
Top Bottom