Neler Yeni

Arkadaşıma nasıl erzak vs yollayabilirim?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
arkadaşımın ailesi enkaz altında kalmış ve ulaşamıyorlarmış o evde olmadığı için kurtulmuşlar bi kaç arkadaşı daha ile ancak yemek vs hiç yokmuş nasıl gönderebilirim bilen birisi var mı? bisküvi varmış sadece

Ysuflix

80+ Gold
pek mümkün değil gibi :( sen isim versen göndersende onu ona bırakmazlar bulamazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
arkadaşımın ailesi enkaz altında kalmış ve ulaşamıyorlarmış o evde olmadığı için kurtulmuşlar bi kaç arkadaşı daha ile ancak yemek vs hiç yokmuş nasıl gönderebilirim bilen birisi var mı? bisküvi varmış sadece
Tüm kargo şirketleri deprem bölgelerine ücretsiz kargo gönderimi sağlıyor adres öğren sonra herhangi bi kargo firmasına verip gönder. Aklıma başka gelmedi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pek mümkün değil gibi :( sen isim versen göndersende onu ona bırakmazlar bulamazlar
evet doğru, çaresizlik çok kötü...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm kargo şirketleri deprem bölgelerine ücretsiz kargo gönderimi sağlıyor adres öğren sonra herhangi bi kargo firmasına verip gönder. Aklıma başka gelmedi
hocam yollar kapalıya kargo şirketleri gidiyor mu ki

Ysuflix

80+ Gold
ne kadar doğru bilmiyorum ama
Screenshot_1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
evet doğru, çaresizlik çok kötü...
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yollar kapalıya kargo şirketleri gidiyor mu ki
yani o insanlara tırlarla vs her türlü yardım gidiyor neden kargo şirketleri gitmesin ? deprem bölgelerine ücretsiz gönderim yapıyorlar sonuçta gitmeseler böyle bişeyi duyurmazlar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani o insanlara tırlarla vs her türlü yardım gidiyor neden kargo şirketleri gitmesin ? deprem bölgelerine ücretsiz gönderim yapıyorlar sonuçta gitmeseler böyle bişeyi duyurmazlar.
haklısınız hocam ben görevimi yapayım yine

Top Bottom