Arama sonuçları: *

1. Bromer

Sinerji Kaç Günde Kargoya Veriyor

Arakdaşlar Sinerji kaç günde bilgisayarı kargoya veriyor?
  2. Bromer

JD 712 ile Bilgisayar takas etmeye değer mi?

Hiç düşünmeden al dostum, böyle fırsat bulunmaz.
  3. Bromer

İtopya fiyatların fırlaması

Maalesef :(
  4. Bromer

Hemen bakıyorum. 1598970728 Evet düşürmüş ancak eski fiyatların üstüne 200 koymuşlar :)
  5. Bromer

''sözde'' fırsat gecesi.
  6. Bromer

Aslında fiyat ve performans olarak en iyisi game garaj ancak ben kasa modellerini beğenmiyorum.
  7. Bromer

Teknobiyotik, sinerji, gamegaraj. Bu üçünden şaşma derim.
  8. Bromer

Aynen öyle, konuyu zaten dün akşam açtım. Ayrcıa bence incehesap'tan sistem alış verişi yapılmaz, çok fazla mağdur var.
  9. Bromer

Arkadaşlar az önce itopya.com'a girdim, girmez olaydım. Bu ne böyle ya? Daha 2 saat önce baktığım sistemin fiyatı 1300 lira artımış. Diğer sistemleri kontrol ettiğimde onların da nasibini aldığını fark ettim. Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir? 1598825825 1598826270 Bu sistem 6499 tl idi...
  10. Bromer

İncehesaptan alış veriş yapılır mı?

pch f class 1.2 özelleştirerek almayı düşünüyorum. Gamegarajdan 100tl daha ucuza geldiği için 1598445397 Zaten vazgeçtim gibi ya. Gidip gamegarajdan aquarius özelleştirip alacağım şu şekilde: r5 3500x inno3d rtx 2060 2x8 3200mhz netac 240gb
  11. Bromer

biliyorum hepsini ama yinede ucuz olduğu için ilerde yeni bir psu alırım diye düşünüyorum
  12. Bromer

Halbuki game garaj 3 gün içinde teslim ediliyor diye biliyorum
  13. Bromer

Arkadaşlar incehesaptan pc almayı planlıyorum, ancak forumlarda ve şikayetvar.com üzerinde gördüğüm kadarıyla çok fazla mağdur var. Sizce incehesaptan ürün alınır mı? alınırsa öyle milletin anlattığı gibi 3 hafta 1 ay 1.5 ay bekler miyim?
  14. Bromer

Amazon Tr nasıldır?

Amazon Türkiye'ye geldiğinde sıkıntıları vardı sanırım biraz. Hala sıkıntısı vs. var mı amazon'un?
  15. Bromer

Game garaj indirim gelir mi?

Stoklar çabuk yenileniyor mu?
  16. Bromer

Game garaj indirim gelir mi?

Game garaj'da yakında indirim olur mu?
Top Bottom