Neler Yeni

İtopya fiyatların fırlaması

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Arkadaşlar az önce itopya.com'a girdim, girmez olaydım. Bu ne böyle ya? Daha 2 saat önce baktığım sistemin fiyatı 1300 lira artımış. Diğer sistemleri kontrol ettiğimde onların da nasibini aldığını fark ettim. Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem 6499 tl idi https://www.itopya.com/da-sistem-am...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/

Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Asag

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
İtopya YouTuberlara para vermek dışında bi şey yapmıyor zaten, kazık ve kalitesiz bir yer.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar az önce itopya.com'a girdim, girmez olaydım. Bu ne böyle ya? Daha 2 saat önce baktığım sistemin fiyatı 1300 lira artımış. Diğer sistemleri kontrol ettiğimde onların da nasibini aldığını fark ettim. Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir?

Bu sistem 6499 TL idi https://www.itopya.com/da-sistem-am...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
Çok basit bir cözümü var mouse pad bile oradan almayacaksın böyle yapmazlar.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Fiyatlara baktım şaka gibi. Bu fiyat artışları neye göre :D. bi sisteme 600 tl zam yapmışlar diger sisteme 1500 tl :D. Diyecegim tek şey var 2070 super bir sistem dizen varsa çok şanslı biz rx 5600xtli aldık. Bu da idare eder tabi.Bundan sonra bunlar doların artışını bahane edecekler. Dolar tekrar artarsa falan gibisinden düşünceler içindeler sanırım o sebeble zam oluyor.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bu sistem 6499 TL idi https://www.itopya.com/da-sistem-am...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
fiyat güncellemesi gece gelmişti ama bilemem ben şahsen incehesap'a yöneldim.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat güncellemesi gece gelmişti ama bilemem ben şahsen incehesap'a yöneldim.
Aynen öyle, konuyu zaten dün akşam açtım. Ayrcıa bence incehesap'tan sistem alış verişi yapılmaz, çok fazla mağdur var.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
  • Beğen

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
İtopyadaki fiyatlardan sonra sinerjiye kaydım, umarım sorun çıkmaz.
Aslında fiyat ve performans olarak en iyisi game garaj ancak ben kasa modellerini beğenmiyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,982
Üyeler
161,175
Son üye
ibra001
Top Bottom