Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Enternet kablosu önerisi

Arkadaşlar 2-3 metre enternet kablosu önerir misiniz? Bütçe:200tl
  2. Bugra5211

MediaMarkt Siparişim Gözükmüyor

Hocam ben de akım korumalı priz almıştım. Bende de aynı sorun vardı. Ama ürün sorunsuz elime ulaştı. 1687618845 Sitenin bir hatası muhtemelen
  3. Bugra5211

Mediamarkt adres sorunu

İnşaallah hocam. 1687077524 Hocam adres kodumu da paylaştım. Bir sorun olmaz değil mi?( Beni mazur görün. Bu konularda biraz cahilim.)
  4. Bugra5211

Mediamarkt adres sorunu

Dostlar ben dün mediamarkt'an bir akım korumalı priz sipariş ettim. Bugün bir görevli aradı ve adres bilgisinde sokak isminin eksik olduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine e devletten adresime baktım ve evimin cadde üzerinde olduğu için sokak isminin olmadığını gördüm. Az önce sorunumu güzelce...
  5. Bugra5211

MNG kargo süresi hakkında

Evet hocam olabilir. Büyük ihtimalle öyle hocam. 100 liralık bisey zaten. 2-3 güne gelsin da :)
  6. Bugra5211

Cevaplarınız için teşekkürler. Tahmini teslim süresi kargoya verilmeden önce 30 gün yazıyordu da biraz korktum D
  7. Bugra5211

Merhaba arkadaşlar. Bir Tshirt aldım. Satıcı,ürünü MNG kargoyla yolluyor. Ürün 9 haziranda kargoya verilmiş. Ama daha yola çıkmamış. Sizce gelmesi ne kadar sürer?
  8. Bugra5211

trendyol 5700xt alışverişim

Hocam rx6500 şuan 3,5-4k civarında. Ama rx 5700 de kotü bir kart değil. Sizi götürür bir süre
  9. Bugra5211

trendyol 5700xt alışverişim

Keşke en kötü rx6500 alsaydın. Çünkü amd nin eski kartlarında watmann hataları ve ısı sorunları daha fazla oluyor.
  10. Bugra5211

Hepsi Buradadan Monitör Aldım Kutu Biraz Hasar Görmüş Gibi Bakar Mısınız

Monitör zarar görmemişse bence hiç tutanakla falan uğraşma bence. Kargoda olur böyle şeyler. Ama ürün zarar görmüşse o başka tabi.
Top Bottom