onlar yola çıkarmıştır haftasonu olduğu için siteye işlememişlerdir sabaha şehrinize gelir ilk iş günüMerhaba arkadaşlar. Bir Tshirt aldım. Satıcı,ürünü MNG kargoyla yolluyor. Ürün 9 haziranda kargoya verilmiş. Ama daha yola çıkmamış. Sizce gelmesi ne kadar sürer?
900km lik ürünü pazar sipariş verdimMerhaba arkadaşlar. Bir Tshirt aldım. Satıcı,ürünü MNG kargoyla yolluyor. Ürün 9 haziranda kargoya verilmiş. Ama daha yola çıkmamış. Sizce gelmesi ne kadar sürer?
bayram yaklaşıyor ondandır bayrama kadar millet alışverişlere şimdiden başlamıştırCevaplarınız için teşekkürler. Tahmini teslim süresi kargoya verilmeden önce 30 gün yazıyordu da biraz korktum D
O aldığınız yerin tahmini kargoya teslim süresi. Kargo şirketinin teslim süresi farklı olur.Cevaplarınız için teşekkürler. Tahmini teslim süresi kargoya verilmeden önce 30 gün yazıyordu da biraz korktum D
Bende papara kart alırken öyle bir şeyler yazıyordu 2 güne geldi o tahminler biraz sallama xdCevaplarınız için teşekkürler. Tahmini teslim süresi kargoya verilmeden önce 30 gün yazıyordu da biraz korktum D
Evet hocam olabilir.bayram yaklaşıyor ondandır bayrama kadar millet alışverişlere şimdiden başlamıştır
Büyük ihtimalle öyle hocam.O aldığınız yerin tahmini kargoya teslim süresi. Kargo şirketinin teslim süresi farklı olur.
100 liralık bisey zaten. 2-3 güne gelsin daBende papara kart alırken öyle bir şeyler yazıyordu 2 güne geldi o tahminler biraz sallama xd