Neler Yeni

Yardım Amazon Si̇pari̇şleri̇mde Mng Kargonun Sürekli̇ Şubeden Tesli̇m Gönderi̇lmesi̇

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
ARKADAŞLAR SONUÇ OLARAK YİNE ŞUBEYE GİDİP TESLİM ALDIK

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
sonuç
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdiğim not :D
arama talep etme seçeneği var orda telefonla konuşsana saniyede arıyorlar
bu arada böyle bi hizmet olduğunu nasıl bilmezsin

ARKADAŞLAR SONUÇ OLARAK YİNE ŞUBEYE GİDİP TESLİM ALDIK
senin adres doğrumu bi ona baksana kat daire felan yazıyormu

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
arama talep etme seçeneği var orda telefonla konuşsana saniyede arıyorlar
bu arada böyle bi hizmet olduğunu nasıl bilmezsin

senin adres doğrumu bi ona baksana kat daire felan yazıyormu
her şey doğru mng hariç diğerleri geliyor aynı adrese zaten adreste sorun olsa müşteri hizmetlerine 2 kere bağlandım söylerlerdi gereken şikayetler yapıldı randevulu kargo sistemini seçersen kolay gelsin kargo getiriyomuş onu önerdiler artık öyle yapcaz artık mng ninde canı cehenneme

ürünün bantları bu şekilde geldi sanki daha önce açılmış sonradan bantlanmış gibi öylemi sizcede

aynı belgeden 2 tane çıktı

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-06-28 saat 11.41.16_6ed7c2fb.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-28 saat 11.41.16_6ed7c2fb.jpg
    372.3 KB · Hit: 29
  • WhatsApp Görsel 2024-06-28 saat 11.48.10_c8b8d0e7.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-28 saat 11.48.10_c8b8d0e7.jpg
    329.6 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar bu olay 1 değil 2 değil sürekli başıma geliyor. Amazondan sipariş veriyorum mng kargoya veriyorlar ürünü sonra takip numarasını girip bir bakıyorum şubeden teslim alınacak şekilde gönderildi yazıyor. Geçendede aynı sıkıntıyı yaşadım bu sefer dayanamadım sordum dedim niye böyle yapıyorsunuz bizlik bir durum değil gönderici bu şekilde gönderiyor diyor. Satıcı amazonun kendisi neden böyle bir gönderme şekli yapsın kargoya boşunamı para veriyoruz. Kargo şubesi bana çok uzak otobüsle 30dk yol gidiyorum kargomu almak için yeter artık bıktım yokmu bunun bir çözümü orda sipariş verirkende sormuyor şubedenmi alcan adresemi gelsin falan diye. Bıktım bu mng kargonun işgüzarlığından adamlar çalışmamak için elinden geleni yapıyo. Bide geçen yaşanan rezillikten bahsediyim. Yine şubeden teslim gözüküyordu bende gelmez diye beklemedim kargoyu hemde zaten teslim tarihi 3 gün sonra falan gözüküyordu. O gün dağıtıma çıkartılası tutmuş hem şubeden teslim gözüküyor kargo hem sistemde ne dağıtıma çıktı gözüküyor ne sms geliyor dağıtıma çıktı diye hiçbir mesaj gelmeden dağıtıma çıkarıyorlar o günde galiba zil bozuktu gelmişler gitmişler ondan sonra aradım dedim böyle böyle diye dağıtıma çıkartıdklarını yalanladı konuştuğum kişi şubeden teslim şekilnde gönderilmiş zaten dağıtıma çıkmicak kargo dedi. Allah ım delirtcekler bunlar beni
ALO 123 İletişim - T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Bas şikayeti.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
her şey doğru mng hariç diğerleri geliyor aynı adrese zaten adreste sorun olsa müşteri hizmetlerine 2 kere bağlandım söylerlerdi gereken şikayetler yapıldı randevulu kargo sistemini seçersen kolay gelsin kargo getiriyomuş onu önerdiler artık öyle yapcaz artık mng ninde canı cehenneme

ürünün bantları bu şekilde geldi sanki daha önce açılmış sonradan bantlanmış gibi öylemi sizcede

aynı belgeden 2 tane çıktı
Müşteri hizmetlerine yaz "aynı belgeden 2 tane çıktı sıfır ürün olduğundan emin değilim bantlarıda sonradan yapıştırılmış gibi değişim talep ediyorum" de

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Müşteri hizmetlerine yaz "aynı belgeden 2 tane çıktı sıfır ürün olduğundan emin değilim bantlarıda sonradan yapıştırılmış gibi değişim talep ediyorum" de
klavyede herhangi bir sorun yok kullanılmış gibi durmuyor garanti belgesini koymak için açmışlardır dicem ama diğer belgeyi niye koydular

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ZAFER ÖZDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
PC (YÜZME) SAĞLIK MEMURU
Instagram
zaferr.jk7
Steam
Stillex77
Twitter
zaferrjk7
Facebook
YOK
Merhaba arkadaşlar bu olay 1 değil 2 değil sürekli başıma geliyor. Amazondan sipariş veriyorum mng kargoya veriyorlar ürünü sonra takip numarasını girip bir bakıyorum şubeden teslim alınacak şekilde gönderildi yazıyor. Geçendede aynı sıkıntıyı yaşadım bu sefer dayanamadım sordum dedim niye böyle yapıyorsunuz bizlik bir durum değil gönderici bu şekilde gönderiyor diyor. Satıcı amazonun kendisi neden böyle bir gönderme şekli yapsın kargoya boşunamı para veriyoruz. Kargo şubesi bana çok uzak otobüsle 30dk yol gidiyorum kargomu almak için yeter artık bıktım yokmu bunun bir çözümü orda sipariş verirkende sormuyor şubedenmi alcan adresemi gelsin falan diye. Bıktım bu mng kargonun işgüzarlığından adamlar çalışmamak için elinden geleni yapıyo. Bide geçen yaşanan rezillikten bahsediyim. Yine şubeden teslim gözüküyordu bende gelmez diye beklemedim kargoyu hemde zaten teslim tarihi 3 gün sonra falan gözüküyordu. O gün dağıtıma çıkartılası tutmuş hem şubeden teslim gözüküyor kargo hem sistemde ne dağıtıma çıktı gözüküyor ne sms geliyor dağıtıma çıktı diye hiçbir mesaj gelmeden dağıtıma çıkarıyorlar o günde galiba zil bozuktu gelmişler gitmişler ondan sonra aradım dedim böyle böyle diye dağıtıma çıkartıdklarını yalanladı konuştuğum kişi şubeden teslim şekilnde gönderilmiş zaten dağıtıma çıkmicak kargo dedi. Allah ım delirtcekler bunlar beni
MNG'yi Şikayet etmenizi öneririm ayrıca amazon plus kargo sistemi ile gelmesi lazım yıllardır alışveriş yaparım ilk defa duydum MNG yi

Top Bottom