KSF Eren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Merhaba arkadaşlar bu olay 1 değil 2 değil sürekli başıma geliyor. Amazondan sipariş veriyorum mng kargoya veriyorlar ürünü sonra takip numarasını girip bir bakıyorum şubeden teslim alınacak şekilde gönderildi yazıyor. Geçendede aynı sıkıntıyı yaşadım bu sefer dayanamadım sordum dedim niye böyle yapıyorsunuz bizlik bir durum değil gönderici bu şekilde gönderiyor diyor. Satıcı amazonun kendisi neden böyle bir gönderme şekli yapsın kargoya boşunamı para veriyoruz. Kargo şubesi bana çok uzak otobüsle 30dk yol gidiyorum kargomu almak için yeter artık bıktım yokmu bunun bir çözümü orda sipariş verirkende sormuyor şubedenmi alcan adresemi gelsin falan diye. Bıktım bu mng kargonun işgüzarlığından adamlar çalışmamak için elinden geleni yapıyo. Bide geçen yaşanan rezillikten bahsediyim. Yine şubeden teslim gözüküyordu bende gelmez diye beklemedim kargoyu hemde zaten teslim tarihi 3 gün sonra falan gözüküyordu. O gün dağıtıma çıkartılası tutmuş hem şubeden teslim gözüküyor kargo hem sistemde ne dağıtıma çıktı gözüküyor ne sms geliyor dağıtıma çıktı diye hiçbir mesaj gelmeden dağıtıma çıkarıyorlar o günde galiba zil bozuktu gelmişler gitmişler ondan sonra aradım dedim böyle böyle diye dağıtıma çıkartıdklarını yalanladı konuştuğum kişi şubeden teslim şekilnde gönderilmiş zaten dağıtıma çıkmicak kargo dedi. Allah ım delirtcekler bunlar beni