Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Sahibinden param güvende ile ekran kartı almak güvenilir mi?

Param güvende ile 6500xt aldım kargo elime ulaştıktan sonra 2 gün süre veriliyor. 2 gün içerisinde tüm testleri vs yapıp ödemeyi onaylamıştım. Gayet memnunum güzel yöntem.
  2. BurakReiS

Bu nasıl black friday

H****B***** üzerinden sepetime 1 hafta önceden 320TL'ye eklediğim ürün, 529TL'den eklemişim gibi gösterip 420TL'den indirimli gösterdiler. Şu an fiyatı ise 360TL. Gerçekten çok garip.
  3. BurakReiS

Ücretsiz XBOX GamePass veren bir yer var mı?

Discord nitro alınca bedavya gelmişti 3 ay bana. 1667607399 Discord Classic*
  4. BurakReiS

GT2 9999 tl lik hazır sistem 16.07.2022

Hocam gereksiz konu. Yaşadığınız yere bağlı olarak ortalama 3 iş günü içerisinde gelir.
  5. BurakReiS

Yemeksepeti icin güncel kod var mı ?

Yemeksepeti yenilendiğinde ilk siparişinde 40 tl indirim kodu vardı "merhaba" diye.
  6. BurakReiS

❌İndirim Bitti! Razer Viper Mini 199 TL

Yapma işte almak istemiyorum tekrar.. 1657412308 Viper mini daha iyi.
  7. BurakReiS

Videodaki ürünü nerden bulabilirim

Sadece ürün 328 tl :D
  8. BurakReiS

Vatan bilgisayar kargo kaç günde gelir

Nerede oturuyorsunuz?
  9. BurakReiS

Bu alet ne işe yarıyor

L-lan bu ne??
  10. BurakReiS

Sahibinden sistemi nasıl işliyor?

Marketplacede genel olarak aratıyorum ve 1 2 tane ekran kartı çıkıyor. Onlarda çok uzağımda, elden alabileceğim şekilde değil.
  11. BurakReiS

%9 bir ek maliyet uyguluyorlarmış fakat ben pek güvenmediğim için GET sistemini tercih edeceğim gibi. GET olmadan nasıl alınıyor peki? Elden olmadan. 1620107881 Facebookta ekran kartı yazdım ve bir tane bile çıkmadı :oops:
  12. BurakReiS

Bir tane daha sorum var, birden aklıma geldi. Bu GET sistemi ilan veren herkeste mi var yoksa sadece isteyenlerde mi?
  13. BurakReiS

Çok teşekkür ederim. En iyi cevap olarak işaretledim.
  14. BurakReiS

Arkadaşlar daha önce hiç 2.el parça almadım fakat bu piyasada almaya yöneleceğim. Bulunduğum çevrede letgo dan ekran kartı vs. satanlar az olduğu için sahibinden sistemi hakkında sorularım olucak. Öncelikle ben bir satıcı ile görüştüm ve ondan ekran kartı testlerini istedim ve bilgim olmadığı...
  15. BurakReiS

Yardım N11'de telefon faturası ile ödeme

nası konuşucam .d 1598713601 hm peki diyelim ki bakmak için aldım sonra nasıl iptal edicem
  16. BurakReiS

Yardım N11'de telefon faturası ile ödeme

Arkadaşlar n11'de telefon faturası ile ödeme diye bir seçenek var. Turkcell özel. Ben bunu kullanırsam telefon faturama yansicak fakat, taksitle olur mu bu? Yani bu faturaya taksit uygulanır mı?
  17. BurakReiS

Paysafecartı nerelerde kullanabilirim?

Yurt dışından paysafe kart aldım nerelerde kullanabilirim?
Top Bottom