Arama sonuçları: *

1. CRØXY

Bu dambıl seti alınır mı? ve dahası.

Kapıda ödeme olmasa vallaha almam oradan ama yapacak bişe yok.
  2. CRØXY

O açıdan doğru ama kapıda ödeme büyük avantaj teşekkür ederim yorumun için.
  3. CRØXY

Daha önce çok alışveriş yaptım buradan abi teknolojik ürün sahil sıkıntı çıkmadı kapıda ödeme olması gerekiyor bir de.
  4. CRØXY

https://pttavm.com/ecgspor-20-kg-dambil-seti-ve-agirlik-seti-vucut-gelistirme-aleti-p-198704733 Kendi sitesi ve diğer sitelerde saha pahalı ayrıca ayarlanabilir. İkinci olarak 13 yaşındayım boyum 169 dambıl uzama engeller mi? @Kürşat K.T.K abi unutmuşsundur belki beni yerdımcı olursan sevinirim.
  5. CRØXY

Kapıda ödeme ile dambıl alabileceğim bir yer?

Çok pahalı bu 250 verebilirim max. 1733162095 Bir de 13 yaşındayım başlangıç için kaç kilo almalıyım?
  6. CRØXY

Kapıda ödeme ile dambıl alabileceğim bir yer?

başlangıç için mümkün olduğunca ucuz olursa sevinirim 5 kilo düşündüm 250 civarı olursa iyi olur teşekkürler.
  7. CRØXY

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

Rotring 500 aldım 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım teşekkürler.
  8. CRØXY

Savunmanız için teşekkürler hocam.Lise olarak Pertev Nihal istiyorum obp 99 gibi bir şey inek değilim ama :D. 1732126802 150tl kupon var n11 de kartta da 400 küsür wordpuan var alıyorum o zaman Rotring 500 ü.
  9. CRØXY

LGS ye hazırlanıyorum genelde yazı ve test ağırlıklı gidiyorum Rotring için kalem düşüren birisi değilim neredeyse hiç düşürmemişimdir Scrikks in kalitesiz ve ağır olduğunu duydum matri x daha hafifmiş kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.
  10. CRØXY

Bim Housepratik el feneri alınır mı?

Ürünü aldım öneririm herkese fiyatını hak ediyor güçsüz bir powerbank olarak da kullanılabiliyormuş.
  11. CRØXY

upupup.
  12. CRØXY

Eyw abi denicem iyi duruyo şu temuda falan reklamları var aynısını marka basıp satıyolar herhalde. 1731415422 upupupupup.
  13. CRØXY

Öncelikle bayadır yokum nasıl gidiyor? LGS'den dolayı bi ara verdim foruma o sırada ilk sınav ortalamasını 99 falan yaptım iyi gidiyorum bence şuanlık. Konuya gelecek olursak https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/el-feneri-hp71-8-11/aktuel.aspx ürün bu bayadır şu oyuncağımsı 20 liralık...
  14. CRØXY

nerden nike ayakkabı alabilirim?

Sneaksup.
  15. CRØXY

🔥İndirim ADİDAS AYAKKABILARDA MARKA GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER 6 AY TAKSİT 🤑

Sadece ayakkabı değil satılan çoğu şeyde efsane indirim var taksit de cabası. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/adidas-marka-gunu
  16. CRØXY

Termal macun önerisi

Artic MX-6 veya Thermal Grizzly öneririm.Harbiden 8 gram macunu be yapacaksınız?
  17. CRØXY

🔥İndirim PUMA MAĞAZALARDA 3 AL 2 ÖDE

İnternette geçerli değil fakat mağazalarda 3 ürün alırsanız ucuz olan bedavaya geliyor tavsiyem 3 tane pahalı ürün almanız.Keşke internette de geçseydi.
  18. CRØXY

🔥İndirim SNEAKSUP TÜM BASKETBOL AYAKKABILARINDA %50 İNDİRİM!

Pota altında oynarlar boyları diğer oyunculara kıyasla daha uzundur garanti sayılar atarlar.
  19. CRØXY

Trey güzel ayakkabı 5 numara için h.o.
  20. CRØXY

Ben mağazadan almıştım Luka 2'yi çalışanlar ayakkabıdan anlıyorlar hizmeti beğendim.Bir de Türkiye'ye gelen ürünlerin kalitesi orijinal de olsa dediğiniz gibi olabiliyor.
Top Bottom