tediousbear
80+
ben jordan 1 mid aldım ama orjinalliğinden emin olamadım iadeye gönderdim bugün
bakalım nolacak
bakalım nolacak
Dilerseniz mağazadan da alabilirsiniz MOİ de 2 tane büyük mağaza var.ben jordan 1 mid aldım ama orjinalliğinden emin olamadım iadeye gönderdim bugün
bakalım nolacak
Yapıştır. Hangilerini aldın?Çektim 2 tane bir daha mı gelicek dünyaya **
ben jordan 1 mid aldım ama orjinalliğinden emin olamadım iadeye gönderdim bugün
bakalım nolacak
Eskisehirdeyim dostum, gelen ayakkabıların kalitesi beni tatmin etmedi o yüzden yolladım geri, ayrıca büyük geldiler. İsteyen alabilir tabii ki ben Nike'ın indirimlerini kovalıyorum.Dilerseniz mağazadan da alabilirsiniz MOİ de 2 tane büyük mağaza var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapıştır. Hangilerini aldın?
Ben mağazadan almıştım Luka 2'yi çalışanlar ayakkabıdan anlıyorlar hizmeti beğendim.Bir de Türkiye'ye gelen ürünlerin kalitesi orijinal de olsa dediğiniz gibi olabiliyor.Eskisehirdeyim dostum, gelen ayakkabıların kalitesi beni tatmin etmedi o yüzden yolladım geri, ayrıca büyük geldiler. İsteyen alabilir tabii ki ben Nike'ın indirimlerini kovalıyorum.
sağol 1 ay oldu alalı ama bu arada 5 numara için olayı nedir ilk defa sizden duydumTrey güzel ayakkabı 5 numara için h.o.
eyvallah bilgi için ben günlük giyim haftada 2-3 de arkadaşlarla baskete çıkıyoruz ondan pek anlamıyorumPota altında oynarlar boyları diğer oyunculara kıyasla daha uzundur garanti sayılar atarlar.