Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Elektronik sigara satışı yapan telegram grubu atar mısınız ?

numaranızı atın wp grubunu atayım ordan yöneticiden alışveriş yapın isterseniz
  2. Celilkug

Elektronik sigara satışı yapan telegram grubu atar mısınız ?

çok var ama yakın bi arkadaşım var tedarikci isterseniz ona yönlendirebilirm veya kendimde setubumu satıyorum 1 aylık cillop gibi ilgilenirseniz
  3. Celilkug

Yardım Smokturk // smokonline // buharkeyf1 siteleri güvenilirmidir

HOCAM TELEGRAM GRUPLARINA GİRDİM REFERANSR OLAYIDA FELANDA ÇOK AMA Bİ TÜRLÜ GÜVENEMEDİM BURDA TÜTÜNCÜNÜN BİRİNDEN BULDUM LİKİTLE BERABER 1700 LİRAYA ALDIM NORAMLDE TELEGRAMDAN ALSAM CİHAZ 1000 LİRA :D 1682269176 hocam inan fazla bi bilgim yok aklıma bi cihaz takıldı onuda çok alıp çok...
  4. Celilkug

Orjinal gelmiyor diyorlar herkes 1682263162 Hocam şarz ömrü baya iyi yani ful doldurup normal kullanımda kullanırsan en az 1.5 2 gün götürür zaten yarım saat 1 saatte felan şarz olur
  5. Celilkug

ben elden aldım smok ıpx 80 muhteşem bir makine bakmanı tavsiye ederim
  6. Celilkug

merhaba arkadaşlar kolay gelsin elektronik sigara alacağım bi siteler güvenilirmidir alışveriş yapan oldumu hiç
  7. Celilkug

Öneri Elektronik sigara tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar elektronik sigara almak istiyorum daha önce biraz tecrübem oldu vaperosso gtx go40 pro kullandım ama şarzı çok çabuk bitiyordu yarım saat 1 saat felan fakat duman performansı efsaneydi çok çıakrıyordu şimdi çok bilgim yok max bütcem 1200 1300 şarzı iyi giden ve duman...
  8. Celilkug

Para iadem yatmadı bilenler yardımcı olabilir mi

Bende sistem almıştım önceki sene sonra iptal ettim ya 1 saat sonra yada 1 gün sonra felan tam hatırlamıyorum ama max 3 4 gün içinde geri yatmıştı
  9. Celilkug

İtopya Efffsanee İndirimlere Hazır Mıyız ??

ne indirimi kjnk hani nerde bi klavye denk getirmem lazım :D
Top Bottom