hocam bu coil mevzusu ile şarj ömrü nasılben elden aldım smok ıpx 80 muhteşem bir makine bakmanı tavsiye ederim
Orjinal gelmiyor diyorlar herkesBuharkeyf güvenli 1 ay olmadı daha abime smok Nord 4 aldık
Hocam şarz ömrü baya iyi yani ful doldurup normal kullanımda kullanırsan en az 1.5 2 gün götürür zaten yarım saat 1 saatte felan şarz olurhocam bu coil mevzusu ile şarj ömrü nasıl
Hocam telegram grubundan pod mod Türkiye güvenilir ordan çokca alışveriş yaptık arkadaşlarla hepsi de sağlam geliyormerhaba arkadaşlar kolay gelsin elektronik sigara alacağım bi siteler güvenilirmidir alışveriş yapan oldumu hiç
HOCAM TELEGRAM GRUPLARINA GİRDİM REFERANSR OLAYIDA FELANDA ÇOK AMA Bİ TÜRLÜ GÜVENEMEDİM BURDA TÜTÜNCÜNÜN BİRİNDEN BULDUM LİKİTLE BERABER 1700 LİRAYA ALDIM NORAMLDE TELEGRAMDAN ALSAM CİHAZ 1000 LİRAHocam telegram grubundan pod mod Türkiye güvenilir ordan çokca alışveriş yaptık arkadaşlarla hepsi de sağlam geliyor
hocam inan fazla bi bilgim yok aklıma bi cihaz takıldı onuda çok alıp çok konuşuyoprlardı bende direk onu aldım adı smok ıpx 80hocamlar 500 600tl bütçem var e sigara önerir misiniz? tekrardan dolumlu olsun lütfen