Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Reddetmeleri çok ilginç gerçekten. Normalde karar aleyhinize sonuçlanırsa itiraz etme hakkınız var ama doğru anladıysam bu hiç işleme alınmadan reddedilmiş. Başka bir ilçenin hakem heyetine başvurun.
  2. C

THH başvurusu kabul edildi ne yapmalıyım?

2 hafta itiraz süresi var. İtiraz etmezlerse karar kesinleşiyor. Kararı uygulamazlarsa icra takibi başlatabilirsin.
  3. C

Amazon.com.tr Rezilliği...

Herkesin önerdiği Amazon bile böyle yapıyorsa biz bitmişiz arkadaş. Bu ülkede sorunsuz bir ürün almak cidden lüks oldu. Paran olması yetmiyor, aynı zamanda şanslı olman gerekiyor.
  4. C

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Sattıkları poşet de poşet olsa bari. Çok kalitesizler. Gidip poşetçilerden alıyorum. Madem para veriyoruz bari kalitelisini alalım.
  5. C

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Ben direk kodun yazılı olduğu kısmı çekip gönderdim 😁
  6. C

Kodlar birleştirilemiyor. Bugün 1 tanesini kullandım.
  7. C

Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

Tamamdır. Kanıt olarak her şeyi eklemişsiniz zaten. Kanıtlar olmasa bile mouse'taki sorunu gösterdiğiniz zaman yüksek ihtimalle sizi haklı bulurlar. Eğer sistem değişmediyse sizi toplantı için çağıracaklar. Herkesi toplayıp sırayla sorunu anlattırıyorlar. Yanında laptop götürüp mouse'taki sorunu...
  8. C

Fatura?
  9. C

Geçmiş olsun. Maalesef hala sitede DisconnectGame'den ürün öneriyorlar. Bir ara benim de aklım çelindi ama çok şükür bulaşmadım. Gidip daha kötü bir mouse aldım ama sağlam yerden aldım. Benim birkaç kez Thh'ye işim düştü. Genelde 3-4 ay içinde sonuçlandı.
  10. C

Her defasında uygulamayı silip tekrar yükleyin. İlk kodu yükledikten sonra ikinci denemede uygulamadan atıyor.
  11. C

Lanet uygulama fotoğraf yükleme aşamasına gelmeden kampanya sayfasına döndü. Tekrar deneyince kod kullanılmıştır diyor. 🤬🤬🤬
  12. C

Haber veren arkadaşa teşekkürler. 6 tane kek aldım. İlkini uygulamaya yükledim, onaylanmasını bekliyorum.
  13. C

forumda connectgame'den yetkili birisi var mı siparişim hakk

Telefonlara bile bakmayan adamları forumda biraz zor bulursunuz. Buradan ürün alarak bile bile lades demişsiniz.
  14. C

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

İyi ama bağımlılıklarla bu şekilde mücadele edemezsin. Tüm bağımlılık yapan şeyler beyinde aynı bölgeyi(Ödül Sistemi) harekete geçirir. Yüksek dopamin salınımı sonucunda tolerans gelişir ve bağımlılık dediğimiz şey oluşur. Bağımlılığı bitirmenin yolu maddeyi yasaklamak değil, maddeye giden yolu...
  15. C

7-8 yıldır içiyorum. Adıyamandan getirtiyorum. Alıştıktan sonra paket sigaralar saman gibi geliyor.
  16. C

Biz tütünden devam...
Top Bottom