Arama sonuçları: *

1. C

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Burada belki yasaktır istersen özelden nereden, neye göre aldığımı anlatabilirim. Dediğim gibi en kötü 20TL çöpe gider o da ekmek parası. Steam paylaşımlı hesap dışındaki satışların güvenirliği sıkıntı. Steam bazlı sorun yaşama olasılığın çok düşük.
  2. C

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Paylaşımlı hesaba neden güvenmiyorsunuz ? GoW, TLOU, Wukong, Expedition hep bu şekilde oynadım. Çevrimdışına alınca hiç sıkıntı çıkmadı. Hatta wukong hesabı 1 yıl sonra girdim sağlamdı. Güvenilir gözüken yerlerden alırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kaldı ki 20-40TL gibi fiyatlardan...
  3. C

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 26/8 indirimleri başladı

d serisi ile p serisi arasında önemli kalite farkı var mı ?
  4. C

Yardım Sinerjiden aldığım ürünü nasıl iade edeceğim

Talep formu doldurman lazım. Fotoğraf felan yüklüyorsun. Onlar sana kod ile mail atacak.
  5. C

Çözüldü✓ Parolapara + iyzico Nasıl yapılır ?

Hesabını kontrol ettiysen biraz bekle belki gecikmeli düşüyordur.
  6. C

Anasayfada sağ üst ve sol tarafta olması lazım.
  7. C

parolapara nisan sonuna kadar devam ediyor diye biliyorum. diğerinden emin değilim.
  8. C

kampanya detaylarından geçerli sayfalara bakabilirsin.
  9. C

Kampanyalara iyzico üzerinden katılacaksın. parolapara üzerinden sanal kart oluşturcaksın. Gaminggen ürünü sepete ekleyip alırken iyzico ile öde seçeneğini seçeceksin. Kart bilgilerini parolapara daki oluşturmuş olduğun sanal kartı girip siparişi vereceksin. 800/400tl parolapara cashback...
  10. C

Amazon siparis iptali hesaba para geçişi

Ortalama 3 gün
Geri