Arama sonuçları: *

1. Conqureor

100TL En iyi klavye?

Kardeşim ne bu marka önyargılılığı? Gomaxı kullandım dedin kullanmadığım ürüne yorum yapmam dedin anlat hadi klavyeyi nesi eksik Hiç bir eksiğini sayamazsınız çünkü yok şuanda bu mesajı size bu klavyeyle yazıyorum :D Ne tuş silinmesi ne tuş basmaması falan hiç bişey yaşamadım bugune kadar.
  2. Conqureor

100TL En iyi klavye?

Allah bilir o ürünü kullanmadın dimi :D Ve Rampage gibi dandik ürün alma diyip herşeye rampage öneriyorsun büyük ihtimal bide Gomaxı 2 sene kullandım inşallah alma fırsatınız olurda kalitesini görürsününüz 80tl lik klavye alıyoruz 1000 tl lik değil.
  3. Conqureor

100TL En iyi klavye?

https://www.trendyol.com/gomax/k4-mekanik-hisli-rgb-isikli-metal-cerceveli-oyuncu-klavyesi-p-36474527?boutiqueId=555740&merchantId=226478&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.98.1 2 sene...
  4. Conqureor

İncehesap böyle bir hileyi yapıyor mu

Bunu herkes yapıyor zaten çok ilginç bişey değil.
  5. Conqureor

Hepsiburada İadem reddedildi

satıcının ürünleri bir tek banamı ucuz geldi?
  6. Conqureor

Pc mi kaca satmaliyim

10k civarı gider gibi
  7. Conqureor

🔥İndirim MSI Optix G27C7 27" 1ms 165Hz Full HD Freesync Curved

iyi indirim alıcaklar kaçırmasın.
  8. Conqureor

60TL'ye Satılan Mekanik Klavye Haksızlığı (MF Product 0120)

gelen klavyenin fotoğrafını atar msınız hocam merak ettim
  9. Conqureor

İtopya TC İstiyor mu ?

ailesi izin vermiyormuş klasik aileler ismini vermeye bile tereddüt ederler papara kartı sipariş etmiştim zararlı diye söylenmişti annem :D
  10. Conqureor

Sistemimi Ne Kadara Satabilirim ?

ya dolandırıcı ya ölümüne mining yapılmış bir kart ikisinden biri her gördüğün ilana inanma
  11. Conqureor

Sistemimi Ne Kadara Satabilirim ?

knk ekran kartı tek başına 12k falan sen sistem 15k diyenleri dinleme
  12. Conqureor

Türksitbüro güvenilir mi ? Ve koltuk tavsiyesi.

550 tl ye oyuncu koltuğu almak gibi bir hata yapma ya bulunduğun çevreden bulacaksın (tam kapanma sonrası) yada internetten ofis koltuğu al emin ol 550 tl ye aldığın oyuncu koltuğundan daha fazla perfonmans verir ofis koltuğu 1619801768 mesela...
  13. Conqureor

Trendyol sahte ürün satarmı?

satmaz daha once çok alışveriş yaptım trendyoldan zaten ayakkabı yapıcısının sitesinde pahalı olur knk trendyolda 520tl yapsa satmazki ayakkabı :D
  14. Conqureor

Satın aldığım ürünü iade etsem kabul olur mu

iade edin kabul etmezlerse tüketici mahkemesine başvurun
Top Bottom