cemtastan2301
80+ Gold
Klavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
İstiyorKlavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
Knk bunu ben de biliyorum zaten.Fatura keseceği için TC istemek zorunda. Merak etme adına şirket falan açmazlar veya adına herhangi bir şey yapamazlar az araştırın böyle şeyleri bunlar önemli bilgisiz olmayın.
E o zamanKnk bunu ben de biliyorum zaten.
Ailen mi karşı çıkıyor yoksa vermekten mi korkuyorsun ?Klavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
TC kimlik numarası fatura kesilmesi içindir. Doğru vermeniz durumunda sadece fatura kesilir. Üzerine şirket açılmaz.Klavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
ailesi izin vermiyormuş klasik aileler ismini vermeye bile tereddüt ederlerE o zaman![]()
Evet.Klavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
E o zaman![]()
Ailen mi karşı çıkıyor