İsterse tüm kimlik bilgilerini alsın bişey yapamaz.Klavye alacağımda TC istiyor mu ? Bu soruyu sormamın sebebi PC'i alırken ecel terleri dökmüştüm TC meselesinden.
16 yaşındayım nasıl fatura kesecek ?Kendi TCni gir illa onlar görmek zorunda değil girerken.
Keser önemli değil oraya sadece 11 haneli TC giriyorlar gidip TCden yaşını kontrol edemezler zaten.16 yaşındayım nasıl fatura kesecek ?![]()
Zaten 2 tane mağazaları var adamların, onu gösteririm herhalde delil olarak.Keser önemli değil oraya sadece 11 haneli TC giriyorlar gidip TCden yaşını kontrol edemezler zaten.
Nasıl yani.
Zaten 2 tane mağazaları var adamların, onu gösteririm herhalde delil olarak.
Aileme diyorum dolandırıcı olmadıklarına dair.Nasıl yani.
Yani en kötü öyle yaparsın dediğim gibi sen kendi TCni gir o fatura mecbur kesilecek adamlar vergi mükellefi mecbur yani.Aileme diyorum dolandırıcı olmadıklarına dair.
Aman hocam badboy mu yapacaksınız beni, yasaları çiğneyip redbull mu içmeliyim ?1111111111 gibi bir şey girebilirsin, pek doğru bir şey değil ama.
fatura +18 bir şey olmadığı için sana da kesebilir.16 yaşındayım nasıl fatura kesecek ?![]()
ben 14 yaşındayım 5k'lık sistemin faturasına kendi TC'mi girdim sorun olmaz yani16 yaşındayım nasıl fatura kesecek ?![]()