Arama sonuçları: *

1. Creselia

Alışveriş yaparken benim ki şikayetvar'a takıntısı olan var mı ?

Her ürünün kusursuz bir şekilde üretilmesi mümkün değil her ne kadar insan emeği geçmese bile şaşabilir çünkü bir çok makine tarafından üretiliyor. Bu durumda insanların beklentileri de önem taşıyor. Başkasının beklentisini ürün karşılamamış olabilir ve bunun akabinde abartı bir yorumla satıcıyı...
  2. Creselia

Steam'a 20 tl atarsam kaç tl keser?

Dostum Steam ne keser bilmiyorum ama bynogame üzerinden alırsan %1 komisyonu alabiliyorsun. O da 20 kuruşa tekabül ediyor.
  3. Creselia

Yardım İlk defa internet üzerinden alışveriş

Dostum N Caddesi , caddenin ismi ise ( ki sanmıyorum ) bir eksiklik yok kısaltma istersen eğer ; " x Mahallesi x Caddesi No:24/5 İstanbul " yazman yeterli
  4. Creselia

ARAS KARGO

Kargo şubeleri boğulmuş durumda. Basit bir iş değil. Teslim edemediği hiçbir kargoyu teslim düşemez. Hırsızlığa giriyor bu ve bunun riskini hiçbir kurye alamaz. Sadece bekleyeceksin başka hiçbir şey yapamazsın. Ama en sağlıklısı o kadar kargo içerisinde kargonun içten zarar görmesi olası ...
  5. Creselia

Bizdehesaplı Site hakkında.

Yok n11 üzerinden bir çok olumlu yorumu var insanlar bir iki fotoğraf atmışlar lakin bu iş ile ilgili olan bireyler bu forumda toplandığı için buraya sormak istedim. En ince detayına kadar araştırıyor oluyoruz genelde çünkü.
  6. Creselia

Bizdehesaplı Site hakkında.

Arkadaşlar bu sitede bir çok ürün daha ucuz ve güvenilirliği konusunda pek bir bilgim yok sizlere danışmak istedim. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Top Bottom