Neler Yeni

Alışveriş yaparken benim ki şikayetvar'a takıntısı olan var mı ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Başlıkta olduğu gibi arkadaşlar. Garajonline'den 6700XT Alacağım ama çok şikayet var. Ne yapacağim...

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
garajonline gamegarajla aynı firma. bunu söylemem güvenmeniz için yeter bence.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
o zaman almayın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birkaç defa alışveriş yaptım. Sistemimi de oradan aldım. Garanti için ürün de gönderdim kendilerine. En memnun kaldığım firmalardan biri. Özellikle garanti konusunda çok hızlı çözüm sağladılar. Güvenilirdir.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç defa alışveriş yaptım. Sistemimi de oradan aldım. Garanti için ürün de gönderdim kendilerine. En memnun kaldığım firmalardan biri. Özellikle garanti konusunda çok hızlı çözüm sağladılar. Güvenilirdir.
Garaj online değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman almayın.
Siz oradan alışveriş yaptınız mı ?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Her ürünün kusursuz bir şekilde üretilmesi mümkün değil her ne kadar insan emeği geçmese bile şaşabilir çünkü bir çok makine tarafından üretiliyor. Bu durumda insanların beklentileri de önem taşıyor. Başkasının beklentisini ürün karşılamamış olabilir ve bunun akabinde abartı bir yorumla satıcıyı ve ürünü kötüleyebilir. Şahsen denemeden karara varmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca insanlar memnun kaldıkları zaman büyük bir çoğunluğumuz olarak güzel yorum yapmıyoruz ve sahada sadece çirkin yorumlar kalıyor. Güzel bir örnek vermek gerekirse : Bir çok ürünün altında hızlı kargo ve berbat kargo diye yorumlar okuyabilirsin bu söz edilen kargo firmalarının hepsi 3-5 şirketten oluşmakta.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
knk şikayetvara çok bakma (her ürün de geçerli değil ) adamlar oksijeni bile şikayet etmiş şikayetvarda 2 puan üstü ürün veya uygulama yok

SadeceSeyf

80+ Gold
Her ürünün kusursuz bir şekilde üretilmesi mümkün değil her ne kadar insan emeği geçmese bile şaşabilir çünkü bir çok makine tarafından üretiliyor. Bu durumda insanların beklentileri de önem taşıyor. Başkasının beklentisini ürün karşılamamış olabilir ve bunun akabinde abartı bir yorumla satıcıyı ve ürünü kötüleyebilir. Şahsen denemeden karara varmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca insanlar memnun kaldıkları zaman büyük bir çoğunluğumuz olarak güzel yorum yapmıyoruz ve sahada sadece çirkin yorumlar kalıyor. Güzel bir örnek vermek gerekirse : Bir çok ürünün altında hızlı kargo ve berbat kargo diye yorumlar okuyabilirsin bu söz edilen kargo firmalarının hepsi 3-5 şirketten oluşmakta.
Hayır bütün kolay sadece şu. Evet şikayet var evet problemler olabilir fakat insanlara dönüş yok problem orada o yüzden biraz çekindim. Çekinmemin sebebi sitesinde ki fiyat ile hepsiburada ki fiyat arasında neredeyse 1000 tl. Tamam bir şeyleri deneyelim de 12 bin tl bu ülkede ki insanların 3 maaşı. İnsanlar bir tık daha '' Güvenilir Gözüken '' yerlere kayıyor.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
İmzadaki sistemim Şubat 2021 tarihinde alınma. Pollux 3T-10 modeli, full ekipman ve 2x8 ram ile. Gamegaraj'dan evime 2 km olduğu için elden teslimle aldım. Ertesi gün siparişim hazırlandı gidip aldım.

Top Bottom