SadeceSeyf
80+ Gold
Başlıkta olduğu gibi arkadaşlar. Garajonline'den 6700XT Alacağım ama çok şikayet var. Ne yapacağim...
şikayetler öyle söylemiyor ki hocam ^^garajonline gamegarajla aynı firma. bunu söylemem güvenmeniz için yeter bence.
Garaj online değil mi ?Birkaç defa alışveriş yaptım. Sistemimi de oradan aldım. Garanti için ürün de gönderdim kendilerine. En memnun kaldığım firmalardan biri. Özellikle garanti konusunda çok hızlı çözüm sağladılar. Güvenilirdir.
Siz oradan alışveriş yaptınız mı ?o zaman almayın.
Ne söylüyor şikayetler? Gamegaraj ile bağlantısı olmadığını mı? Arayıp firmaya sorsana o halde?şikayetler öyle söylemiyor ki hocam ^^
Sistemi gamegarajdan aldım. Garaj onlinedan da farklı ürünler aldım. Aynı firma zaten.Garaj online değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz oradan alışveriş yaptınız mı ?
evet yaptım. 3 günde elime ulaştı. hiçbir hasar felan yoktu.Garaj online değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz oradan alışveriş yaptınız mı ?
Hayır bütün kolay sadece şu. Evet şikayet var evet problemler olabilir fakat insanlara dönüş yok problem orada o yüzden biraz çekindim. Çekinmemin sebebi sitesinde ki fiyat ile hepsiburada ki fiyat arasında neredeyse 1000 tl. Tamam bir şeyleri deneyelim de 12 bin tl bu ülkede ki insanların 3 maaşı. İnsanlar bir tık daha '' Güvenilir Gözüken '' yerlere kayıyor.Her ürünün kusursuz bir şekilde üretilmesi mümkün değil her ne kadar insan emeği geçmese bile şaşabilir çünkü bir çok makine tarafından üretiliyor. Bu durumda insanların beklentileri de önem taşıyor. Başkasının beklentisini ürün karşılamamış olabilir ve bunun akabinde abartı bir yorumla satıcıyı ve ürünü kötüleyebilir. Şahsen denemeden karara varmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca insanlar memnun kaldıkları zaman büyük bir çoğunluğumuz olarak güzel yorum yapmıyoruz ve sahada sadece çirkin yorumlar kalıyor. Güzel bir örnek vermek gerekirse : Bir çok ürünün altında hızlı kargo ve berbat kargo diye yorumlar okuyabilirsin bu söz edilen kargo firmalarının hepsi 3-5 şirketten oluşmakta.