Neler Yeni

Alışveriş yaparken benim ki şikayetvar'a takıntısı olan var mı ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Ne söylüyor şikayetler? Gamegaraj ile bağlantısı olmadığını mı? Arayıp firmaya sorsana o halde?
Şirketin avukatı mısın kanka ne bu tavır. Gir kendin bak şikayetlere söylediğin şey ile yazdığımı nasıl bağdaştırdın onu da anlamadım.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Şirketin avukatı mısın kanka ne bu tavır. Gir kendin bak şikayetlere söylediğin şey ile yazdığımı nasıl bağdaştırdın onu da anlamadım.
Güvenememezliğini tam anlamadım, kart mı sorunlu site mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kusursuz firma yoktur. Kusursuz ürün yoktur. Şikayetvar'a yazanlar bilirkişi değil sinirli kişilerdir :) Bu kadar takıntı yaparsak hiçbir ürün alamayız. Bugün "mükemmele yakın" hizmet sunan tanıdığım 2 firma (Amazon.com.tr ve Apple) hakkında bile binlerce şikayet var. Çoğunluğun fikrine önem vermek gerek.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayır yazdığınız şeyi azıcık kafama taksam ban yiyeceğim. Ben burada ki insanların deneyimlerinden yararlanamam mı? Git şirketi ara ne demek ? Başkalarından bilgi alırken sana mı soracağım ? kusura bakma ya bir daha böyle konu açmam mı diyeyim arkadaş allah allah ya. Güven kazanmış şirketler genel de insanlara şikayetvar'dan dönüş sağlıyor. Ben de burada neden dönüş sağlanmıyor kötü mü diye sorguluyorum. Biri eeee alma o zaman yazıyor. Biri git şirketi ara yazıyor. Tovbe ya

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Hayır yazdığınız şeyi azıcık kafama taksam ban yiyeceğim. Ben burada ki insanların deneyimlerinden yararlanamam mı? Git şirketi ara ne demek ? Başkalarından bilgi alırken sana mı soracağım ? kusura bakma ya bir daha böyle konu açmam mı diyeyim arkadaş allah allah ya. Güven kazanmış şirketler genel de insanlara şikayetvar'dan dönüş sağlıyor. Ben de burada neden dönüş sağlanmıyor kötü mü diye sorguluyorum. Biri eeee alma o zaman yazıyor. Biri git şirketi ara yazıyor. Tovbe ya
Abi neyin boşunu yapıyorsun? Sana şirketi ara dememdeki sebebi açıklamama değmezsin ama neyse.

Garajonline.com ile GameGaraj'ın bir bağlantısını olmadığını düşünüyorsan şirketi ara dedim. Kimin ne dediğine veya ne diyeceğine karışmam.

SadeceSeyf

80+ Gold
Abi neyin boşunu yapıyorsun? Sana şirketi ara dememdeki sebebi açıklamama değmezsin ama neyse.

Garajonline.com ile GameGaraj'ın bir bağlantısını olmadığını düşünüyorsan şirketi ara dedim. Kimin ne dediğine veya ne diyeceğine karışmam.
La kardeşim sen benim yazdığım şeyi anlamamakta ısrar mı ediyorsun. Bir de bana boş yapma diyor. Sen git ilk yazdığım şeyi okusana. Anlama kıtlığı mı var sen de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusursuz firma yoktur. Kusursuz ürün yoktur. Şikayetvar'a yazanlar bilirkişi değil sinirli kişilerdir :) Bu kadar takıntı yaparsak hiçbir ürün alamayız. Bugün "mükemmele yakın" hizmet sunan tanıdığım 2 firma (Amazon.com.tr ve Apple) hakkında bile binlerce şikayet var. Çoğunluğun fikrine önem vermek gerek.
Ne bileyim kanka adamlar şikayetvarı iplemeyince şüpheye düştüm. Senin gibi arkadaşlarla sağolsun azıcık olsun ferahlatıyor. Yorum sayısı artması için yorum yapmıyorsun en azından

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Uygunsuz davranış
Senin gibi bir varlığa, adam gibi sormuşum sorumu;

Buda senin verdiğin cevap.

Senin gibi boş bir varlıkla muhatap olunmaz.

En İyi Cevap
3
Şikayet varda her firma için oldukça kötü yorum var. Oraya bakarsanız alışveriş yapmayı bırakmanız gerekir. Bence önemli olan satışlarının %kaçında şikayet olduğu ve sorun olduğunda size olan davranışları. Gamegaraj bu yönden güvenilir bence, geçen razer mouse um bozulmuştu direkt yenisini gönderdiler.

SadeceSeyf

80+ Gold
Uygunsuz davranış
Senin gibi bir varlığa, adam gibi sormuşum sorumu;

Buda senin verdiğin cevap.

Senin gibi boş bir varlıkla muhatap olunmaz.
tatavata yapma ötede havla

tatavata yapma ötede havla
İlk yazdığın cevaba bak,insanın ne demek olduğunu anlarsın.

En İyi Cevap
3
La kardeşim sen benim yazdığım şeyi anlamamakta ısrar mı ediyorsun. Bir de bana boş yapma diyor. Sen git ilk yazdığım şeyi okusana. Anlama kıtlığı mı var sen de.

Ne bileyim kanka adamlar şikayetvarı iplemeyince şüpheye düştüm. Senin gibi arkadaşlarla sağolsun azıcık olsun ferahlatıyor. Yorum sayısı artması için yorum yapmıyorsun en azından
Hocam amazonda şikayet varın iplemiyor amazon kötü mü oluyor :)

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam amazonda şikayet varın iplemiyor amazon kötü mü oluyor :)
Hocam ben kötü demiyorum. Fikir almak için açtım zaten bu konuyu. Diyorum ya bakın böyle bir şey gördüm güvenilir mi sizce. Amazon için zaten şikayervara girmedim hiç ^^

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Dostum şikayet olmayan yer bulamazsınki heryerde vardır. En güvenilir ve en popüler amazonda bile vardır.

Top Bottom