Arama sonuçları: *

1. DMNS

Mercedes Online Satış WebSitede sorun

İncele kısmından hata kısmını edit as html diyerek kaldırıyorum. Bu sayede geçiyorum adımları. Eğer bu sorunu yaşayan olursa bilgisi olsun.
  2. DMNS

Mercedes Online Satış WebSitede sorun

Herkese selamlar iyi akşamlar, belki bilenleriniz vardır mercedes 15 mayısta online satışa geçti. Araç almak istediğimde ödeme seçeneği kısmına kadar geliyorum ama ilerle kısmına çıkan uyarıdan dolayı erişemiyorum. Ayrılan alanın dışına itiyor ilerle tuşunu. Aynısını adres kısmında da...
  3. DMNS

İtopya Web'den satın alınan ürün mağazadan teslim alınabilir mi?

bildiğim kadarıyla internet satış depoları ayrı olduğu için öyle bir teslimat yapmıyorlar.
  4. DMNS

Evde Kardiyo Ekipmanı Tavsiyesi

Decathlon Domyos ürünleri kullanan var mı? Aynı fiyat bandındalar hemen hemen.
  5. DMNS

https://www.trendyol.com/reidan/kondisyon-bisikleti-spor-kosu-egzersiz-bisikleti-spin-bike-dikey-ev-bisikleti-p-145294935 Trendyolda üst sırada bu mevcut. Nasıl sizce
  6. DMNS

Evde çok alan mevcut değil. Bütçe 7K civarı. Dikey bisiklet veya eliptik tarzı bir kardiyo ekipmanı bakıyorum. Öneriniz var mı?
  7. DMNS

Yardım Taksit Farkı İçin Yardım

Ama aileme peşin fiyatına taksitli alınabildiğini söyleyip izin almıştım. Böyle olması hoş olmadı ya :(
  8. DMNS

Yardım Taksit Farkı İçin Yardım

Selam dostlar mutlu seneler herkese, Bıyıklı Matematik Selim Hocamızın sitesinden kitap almak istedim. Her şey güzel fakat ödeme kısmında taksitli satışta fark çıkıyor. Hem sepette hemde satış sayfasında vade farkı görünmüyor ama ödeme sayfasında fark görünüyor. Ben mi bir şeyi bilmiyorum yada...
  9. DMNS

Yardım HeroMega kullanan var mı?

hocam ürün geldi mi
  10. DMNS

Reis fikirlerine saygı duyarım ama neden böyle dediğini de söylersen kafamda bir fikir daha oluşur.
  11. DMNS

Bende snickers alırım muhtemelen alırsam.
  12. DMNS

Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. İzole wheyi bu paraya almak çok iyi bir imkan.
  13. DMNS

Selam dostlar, HeroMega'yı duyanlar olmuştur. Düz whey lansmanında alamamıştım fakat izole whey lansmanından faydalanabileceğim. 71 servis izole proteini 700TL'ye bulmak bedava gibi bir şey. Geçtiğimiz lansmanda whey veya gainerini alan kullanan varsa fikirlerini belirtirse memnum olurum...
  14. DMNS

HOPİ Kullanmayı Beceremedim

Selamlar, Hopi TL olarak kullanilbilecek cinsten 137TL paracık birikti. Amazon üzerinden alışverişte kullanmak istiyorum fakat nasıl kullanacağımı bulamadım. Totalden düşülecek şekilde nasıl yapabilirim.
  15. DMNS

🔥İndirim s sport plus aylık üyelik 5 TL

Aldım valla, çerez parası.
  16. DMNS

İtopya hazır sistem aşamaları.

İtopya genelde işlemleri bir anda giriyor sisteme. Birkaç aşama 1 dakika içinde yapılmış gibi işlenecek.
  17. DMNS

Yardım Itopya Laptop İadesi(Cayma Hakkı)

Bence İade konusunda kesin kararlıysanız olduğu haliyle kalsın çokta sorun olmaz. Aradıklarında sorun isterseniz. Emin olamadım.
  18. DMNS

Mail yerine sitesinden İade talebi oluşturabilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri çok bekletiyor haberiniz olsun. İade talebi oluşturursanız yarın ararlar sizi.
  19. DMNS

Evet, işlemleri biraz hızlı tutsanız iyi olur. Müsaitseniz yarın halletseniz yararınıza olur.
  20. DMNS

İade talebi oluşturunca size geri dönüş yaparlar. Anlaşmalı kargo vs. verirler, sizde kargonuzu gönderirsiniz. Firmalar bunu yasal zorunlukla yapmak zorunda. Merak etmeyin her türlü iade alırlar.
Top Bottom