Neler Yeni

İtopya hazır sistem aşamaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Uzun zamandır hayalini kurduğum bilgisayarı itopya üzerinden sipariş ettim ve yaklaşık 1 saatdir sipariş durumu Sipariş faturalanıyor olarak gözüküyor. Ne zaman kargolanır, bundan sonraki aşama nedir, ne zaman elimde olur, elimde oldukdan sonra ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun zamandır hayalini kurduğum bilgisayarı itopya üzerinden sipariş ettim ve yaklaşık 1 saatdir sipariş durumu Sipariş faturalanıyor olarak gözüküyor. Ne zaman kargolanır, bundan sonraki aşama nedir, ne zaman elimde olur, elimde oldukdan sonra ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
1 gündür*

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

1 gündür*
istanbulda isen bayrama kadar elinde olur

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Antalyadayım incehesapdan monitör ve ekipmanları söyledim yarın elime gelicek. ancak itopyada 2 gündür sipariş faturalanıyor yazıyor
kanka bende iki ay önce sistem sipariş ettim 3 günde geldi
2 gün faturalınıyor demesi normal kaç kişi sipariş veriyor 4 günüde bulabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bende iki ay önce sistem sipariş ettim 3 günde geldi
2 gün faturalınıyor demesi normal kaç kişi sipariş veriyor 4 günüde bulabilir
faturalanıyor işleminden sonra ne olacak? kargoyamı verilecek

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
İtopya genelde işlemleri bir anda giriyor sisteme. Birkaç aşama 1 dakika içinde yapılmış gibi işlenecek.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

1 gündür*
Büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalır siparişiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
arkadaşların dedikleri gibi bayramdan sonraya kalabilir siparişiniz bayram yoğunluğundan
Şuan kargoya verildi gözüküyor NetKargo ile sıkıntı yaşayan olmuşmudur ilk defa duyuyorum.

Şuan kargoya verildi gözüküyor NetKargo ile sıkıntı yaşayan olmuşmudur ilk defa duyuyorum.
arife günü çalışıyorlarmı birde..

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz

arife günü çalışıyorlarmı birde..
Netkargo Türkiye'nin en kötü kargo şirketi. Kargonun ne zaman geleceğini bi Allah bilir netkargo dahi bilmez

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Netkargo Türkiye'nin en kötü kargo şirketi. Kargonun ne zaman geleceğini bi Allah bilir netkargo dahi bilmez
itopya neden burayla çalışıyor dikkat etmedim sipariş ederken etsem yurt içi falan seçerdim.

Top Bottom