Neler Yeni

S*nerji rezaleti, neden asla alışveriş yapılmaz? Değişim ve iade süreci.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Burak
Snerjiiden bir çok ürün sistem aldım hiçbir alımımda üzmedi ama olurda üzerse köküne kadar hakkımı temin ederim diye düşünüyorum hukuki yollar ile

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
A
Burada iki firma da üstlenmesi gereken iade veya değişim sürecini tüketiciye yükleyip insanları yıldırıyor. Madem ürünün arkasında durmayacaksın üstüne tüketicinin zamanını çalarak hakkına gireceksin, o zaman o üründen ettiğin kar da sonuna kadar haram.
Satın alalı daha 14 gün olmadı olsa da 6 ay içinde ayıplı olan ürünü istediğiniz gibi değiştirme/iade etme/ayıp tutarı kadar indirim talep etme hakkımız var.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Doğukan Barut
Yani ben bir tek Gaminggen.tr'ye güveniyorum site olarak çünkü adamlar aynı zamanda Thermalright/Galax/Enermax vs. Gibi baya markanın Disbiritübör'ü

Ya i direk kendileri ile iletişime geçiliyor ve Müşteeri memnuniyetinde baya iyi
thermarlight aldım 3 günde geldi daha kurmak nasip olmadı ama 2 yıl bire bir değişim demişler zaten

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
A
Update: Arena bilgisayar mail üzerinden talep ettiği görsellerden sonra adres ve iletişim bilgilerimi talep ederek fanın tarafıma gönderileceğini belirtti. Kendilerine bu sinir bozucu süreci en doğru şekilde yönettikleri için teşekkür ederim.

Ne yapsaydı firma diyen arkadaşlar için güzel bir cevap oldu. Bütün bu süreci benim yerime malum firma aynen benim yaptığım şekilde yetkili servisle görüşüp ilgili bilgileri teyit edip en son fanı tarafıma gönderebilirdi. Fanın arızalı olduğunu kanıtladıktan sonra bütün kasayı talep edip çalıştığın şirketin parasını kargoyla çar çur etmek nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. Madem müşteriden nefret ediyorsunuz üstüne üstlük çalıştığınız firmayı sevmiyor ve lekeliyorsunuz bu işi neden yapıyorsunuz? Eğer bunu talep edenler yöneticiler ve patronlarsa şirketlerin haline acıyorum.

Son düzenleme:

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Alican ekinci
benimde başıma benzer bir durum gelmişti.anakartın ram soketleri bozulmuştu kasanın bütün parçalarını söküp anakartı yetkili servise bırak dediker.şansıma yetkili servis yürüyerek 10 dakika uzaklıktaydı
sorun olmadı. anakart tamir olmayınca muadil ürün ile değişimini yapıp montaj kurulum testini yaptılar.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,443
İsim
efe araci
açıkçası bende komple sistemimi s1nerjiden toplamıştım belki bir umut kendilerini toparlamışlardır diye ben bir sorun yaşamadım pcyi sihirbaz ile topladım üşengeç biri olduğum için her şeyi mükemmel yapmışlardı ama işte eğer arıza yaşadığımda böyle şeyler yapacaklarsa vay halimize...

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alper Uğurcan
Bin tane vukuatı var kullanmayın şu siteyi işte neyine zorluyorsunuz
Başka yerde yok illa kullanacağım diyorsanız da sorun çıkmaması için dua edin

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
A
Son update, dün yoğunluktan yazamadım. Arena Bilgisayar adres bilgilerini aldığı aynı gün ilgili fanı tarafıma kargoladı ve bir sonraki sabah fanı teslim aldım. Yeni fanı kusurlu fan ile değiştirdim ve her şey yolunda. Kendilerine tekrar hızlı ve doğru çözüm için teşekkür ederim.

Bişey merak ediyorum bu sınerji kelimesi neden yasak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,332
Üyeler
170,523
Son üye
bertugtutkn
Top Bottom