Neler Yeni

İtopya hazır sistem aşamaları.

Froncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hüseyin Demir
Ben antalyadayım salı günü söylemiştim benimki kargoya cuma gün verildi bayram dolayısıyla istanbulda kaldı çarşamba gün antalyaya gelir perşembe gün dağıtıma çıkar diye düşünüyorum.
Cuma günü, Pazartesi alıp hala kargoya verilmemesi ilginç deyip desteğe yazdım sipariş no istediler. Sipariş no'mu mail ile ilettim fakat geri dönüş sağlanmadı (Sanırım bayramdan dolayı). Ama cuma gününe kadar çoğu kişinin sistemini kargolamaları ve benimkini kargolamamaları ilginç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Cuma günü, Pazartesi alıp hala kargoya verilmemesi ilginç deyip desteğe yazdım sipariş no istediler. Sipariş no'mu mail ile ilettim fakat geri dönüş sağlanmadı (Sanırım bayramdan dolayı). Ama cuma gününe kadar çoğu kişinin sistemini kargolamaları ve benimkini kargolamamaları ilginç.
Bende geciktiğini düşünüyordum iki gün boyunca faturalanıyor yazıyordu ümidi kesmiştim bir sabah uyandım ve kargoya verildiğini gördüm ilginç çalışma sistemleri var birden giriyorlar bilgileri sisteme.

Froncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hüseyin Demir
Bende geciktiğini düşünüyordum iki gün boyunca faturalanıyor yazıyordu ümidi kesmiştim bir sabah uyandım ve kargoya verildiğini gördüm ilginç çalışma sistemleri var birden giriyorlar bilgileri sisteme.
Umarım çarşamba günü gelir sistemlerimiz. Bayramda oynarım diye düşünüyordum ama neredee

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Umarım çarşamba günü gelir sistemlerimiz. Bayramda oynarım diye düşünüyordum ama neredee
Bende abimle bayramda oynayacakdım çok hevesliydim ama gelmedi maalesef cumartesi söylesem belki süreç hızlanırdı.

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk Demirci
NetKargo ile kargo durumunu takip ederken link yapısında bazı sıkıntılar çıkıyor. Takip linkini (size özel takip kodunu rastgele şekilde değiştirerek) buradan paylaşabilir misiniz. Ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi vereyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
NetKargo ile kargo durumunu takip ederken link yapısında bazı sıkıntılar çıkıyor. Takip linkini (size özel takip kodunu rastgele şekilde değiştirerek) buradan paylaşabilir misiniz. Ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi vereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha soracağım bu sistemleri itopya gönderirken işlemcisine ve ekran kartına macun sürüpde gönderiyor değil mi?

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk Demirci

Bir şey daha soracağım bu sistemleri itopya gönderirken işlemcisine ve ekran kartına macun sürüpde gönderiyor değil mi?
Sanırım benim bahsettiğim sorunu çözmüşler. Önceden NetKargo tarafından paylaşılan bağlantıda "test" ifadesi geçiyordu. Bu şekilde girildiği için kargo takibinde sorunlar yaşanabiliyordu ve sorunsuz takip için "test" ifadesini kaldırmak gerekiyordu. Tabii bu durumu bilmeden çözmek zor olduğu için beklemek zorunda kalıyorduk ne oldu ne bitti diye.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Omega-s söyledim ben, sen? ürün ne alemde dersen bayrama kaldı bayramdan sonra gelecek..
King-13 sipariş ettim ben.
Hala hazırlanıyor gösteriyor. İstanbul'dayım.
Amazondan da cumartesi günü bir sipariş verdim. Cuma günü gelecek olarak gösteriyor. Tahminimce sistem de cuma gibi gelir.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Ben antalyadayım salı günü söylemiştim benimki kargoya cuma gün verildi bayram dolayısıyla istanbulda kaldı çarşamba gün antalyaya gelir perşembe gün dağıtıma çıkar diye d
Ben antalyadayım salı günü söylemiştim benimki kargoya cuma gün verildi bayram dolayısıyla istanbulda kaldı çarşamba gün antalyaya gelir perşembe gün dağıtıma çıkar diye düşünüyorum

gelir banada net kargoyla gelmişti sorunyaşamadım
ilk başta banada gönderi numarasına ulaşılamadı diyordu rahat olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
King-13 sipariş ettim ben.
Hala hazırlanıyor gösteriyor. İstanbul'dayım.
Amazondan da cumartesi günü bir sipariş verdim. Cuma günü gelecek olarak gösteriyor. Tahminimce sistem de cuma gibi gelir.
Bir arkadaşımda king 13 düşünüyor sınırlı stok mu?

gelir banada net kargoyla gelmişti sorunyaşamadım
ilk başta banada gönderi numarasına ulaşılamadı diyordu rahat olabilirsin
Sen ney aldın aga?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Bir arkadaşımda king 13 düşünüyor sınırlı stok mu?

Sen ney aldın aga?
K13 sınırlı stoktu. Kaldı mı bilmiyorum. Bence alınır bir sistem. Tek eksiği ekran kartı ve kasa-psu denilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Arslan
Ya itopya sistemleri gönderirken gpu ve cpu ya macun sürüyormu cevabını bir alamadım:confused:

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Ya itopya sistemleri gönderirken gpu ve cpu ya macun sürüyormu cevabını bir alamadım:confused:
sadece ekran kartı takılı değil windows kuruluı bütün sürücüler güncel gelmişti bana stermal macun sürülü ben çok önceden almıştım ismini hatırlamıuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom