Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Ps3 3500 TL ye satılır mı?

Merhaba ps3 ü playstation esnafına satmayı düşünüyorum 3500 TL teklif etti satılır mı? CİHAZ PS3 SÜPER SLİM 320 GB
  2. Deadpool

Yardım Bargello Erkek parfüm önerisi

Merhaba Erkek parfüm önerisine ihtiyacım var. Kalıcılığı çok önemli oldukça kalıcı olsun istiyorum. Fazla ağır bir parfüm de olmasın.
  3. Deadpool

Yanlış markayı mı şikayet ettim (THH)

Hocam peki dediğim gibi satın aldığım yere şikayet etmediğim için bu süreçler nasıl işler?
  4. Deadpool

Sizce ne olacak şuan karar Ürün markasının bana A markasından aldığım fiyatı ödemesi ve benimde aldığım ürünün B markasına ödemem olarak lehime sonuçlandı.
  5. Deadpool

Karar benim lehime çıktı umarım arkadaşlar üstte dediğim gibi satın aldığım yeri değil de satın aldığım markayı şikayet ettiğim için sorun olmaz.
  6. Deadpool

Peki hocam şimdi bu karar verildi diyelim malın iadesi konusunda ben bu parayı nasıl alacağım bu olaydan dolayı tekrar mı başvuru yapmalıyım? 1727199166 @Mert .
  7. Deadpool

Umarım hocam ama 1 seneden fazla oldu dediğim gibi satıcının ilgileneceğini sanmıyorum. 1727197427 Sizce ne yapılması gerekir hocam o durumda ben eminim bilirkişi raporunda mal ayıplı çıkacak yüzde 90 eminim.
  8. Deadpool

Onvo hocam. 1727196663 Bilirkişiye sormayı unuttum ama zaten alalı 1 yıl 2 ay falan oldu.
  9. Deadpool

Hocam elektrikli scooter bozuldu işte gittim b mağazasının servisine garantiye sokmadılar bende b yi şikayet ettim ücret iadesi için. Sürekli sorun çıkarıyordu scooter. Ama ben A dan taksitli aldım.
  10. Deadpool

Merhaba arkadaşlar ben A mağazasından taksitli bir şekilde (taksit sonucu fiyat artıyor) B markalı bir elektrikli scooter aldım ben aldığım yer olan A yerine marka olan B yi şikayet ettim. Bugün bilirkişi ürünü inceledi rapor yazmasını bekleyeceğim. Sizce benim lehime para iadesi onaylanırsa...
  11. Deadpool

Asus Dual RX6600 8GB [5.999 ₺]

Yaklaşık 10 dakika önce indirim ile ilgili konu açıldı
  12. Deadpool

Çözüldü✓ Hepsiburada VS Amazon

LoL oynadim ama hatırlamıyorum sanırsam full ayarlarda 120 gibi bir şeydi emin degilim ama 1658945078 Bilgisayarım tamirden çıksın denerim belki istersen
  13. Deadpool

Çözüldü✓ Hepsiburada VS Amazon

Ben amazondan alırdım mh çok iyi
  14. Deadpool

Yurt içi kargo kaç günde getirir ?

Kargoya verildikten sonraki gün büyük ihtimalle
  15. Deadpool

Kanka şöyle olur tahminimce kargoya verildiği gün akşamı tir veya birsey ile yola çıkar obursu gün şubeye gelir dağıtıma çıkar yakın olduğu için tahminimce
  16. Deadpool

Aynı gün zorda 2 günde olur tahminimce
  17. Deadpool

Mi band 5 veya 6 alabilirim

Yok arama yapılmıyor
  18. Deadpool

🔥İndirim Lenovo ideapad gaming 3 13.500 TL

Bunu alicak paramda yok
Top Bottom